(advertentie)

5 voordelen van rolluiken

rolluiken

Rolluiken zijn bijzonder populair in Nederland dankzij hun veelzijdige en praktische karakter. Rolluiken zijn niet alleen perfecte zonwering, maar hebben nog vele andere voordelen. We hebben 5 voordelen voor je op een rij gezet.

1. Zonwerend

Met rolluiken voor de ramen geniet je in de zomer van een aangenaam koele woning. Rolluiken werken namelijk perfect als zonwering. Doordat de rolluiken voor de ramen zijn gemonteerd, krijg de warmte geen mogelijkheid om binnen te komen. De warmte wordt gereflecteerd en de temperatuur binnen blijft aangenaam.

2. Isolerend

Je houdt niet alleen in de zomer de warmte buiten met rolluiken, maar in de winter houd je de warmte binnen. In de winter gaat vaak veel warmte verloren via de ramen. Met rolluiken zorg je voor een extra isolatielaag en blijft de warmte beter in huis.

3. Verduisterend

Wil je een ruimte goed kunnen verduisteren? Ook dan is een rolluik een ideale uitkomst. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat het goed donker is in de slaapkamer dus een rolluik is niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer ideaal.

4. Geluidswerend

Met rolluiken houd je ook geluiden van buitenaf grotendeels tegen. Vooral in de slaapkamer is dit prettig voor een goede nachtrust. Je hebt geen last van omgevingsgeluiden zoals geroep op straat, verkeer, een blaffende hond, etc.

5. Inbraakwerend

Veel mensen kiezen ook voor rolluiken vanwege de inbraakwerend functie. Net zoals goede sloten zorgen rolluiken ervoor dat inbrekers meer moeite en tijd nodig hebben om binnen te komen. En je ramen zijn ook meteen beschermd tegen onstuimig weer.

Overtuigd van de voordelen van rolluiken? Bekijk rolluiken prijzen en ontvang gratis offertes via Slimster.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com