(advertentie)

Mogelijkheden voor het isoleren en ventileren van een houten vloer

schoenen

Bij het isoleren van een vloer wordt ervoor gezorgd dat de vloer warmer en steviger wordt. Het voorkomt schade en overbodige kosten. Ook zorgt deze isolatie ervoor dat gezondheidsproblemen voorkomen worden.

Bij een slechte isolatie of geen isolatie zal de vloer kouder aanvoelen en zal de vloer snel slijten. Dit zorgt ook voor meer kosten. Die kosten komen omdat er mogelijk een nieuwe vloer in moet. Maar ook kan een slechte isolatie van de kruipruimte schade veroorzaken aan bijvoorbeeld het behang. Omdat het behang gaat loslaten door het vocht dat vrijkomt.

Bij houten vloeren kan bij een slechte isolatie de vloer kromtrekken. Vooral voor houten vloeren is het daarom belangrijk om deze goed te isoleren. Dit voorkomt grote schade en andere problemen.

EPS Korrels houten vloeren

EPS-korrels zijn korrels die in de kruipruimte worden gespoten voor isolatie.  De korrels nemen vocht op en zijn de beste manier om de vloer te isoleren. De korrels worden via een buis in de vloer gespoten en kunnen als ze toch niet gewenst zijn makkelijk weer opgezogen worden.  Als er geen EPS-korrels in de kruipruimte liggen komt het vocht in contact met de houten vloer. Als er EPS-isolatie wordt aangebracht nemen de korrels het vocht op waardoor het vocht niet de kans krijgt om in contact te komen met de houten vloer.

Beste vloerisolatie

EPS-korrels worden gezien als de beste vloerisolatie. Het is de goedkoopste en de meest effectieve manier om de houten vloeren te isoleren en om schade aan de houten vloeren te voorkomen. Door de aanbreng van de EPS-korrels hoeft minder gestookt te worden waardoor de energierekening daalt. Dit is ook een ander groot voordeel van de EPS-korrels. De EPS-isolatie wordt steeds vaker toegepast omdat het veel voordelen met zich meebrengt. De waarde van de woning stijgt omdat het huis een beter energielabel krijgt. Dit is weer een gevolg van de dalende energierekening.

Door al deze voordelen is uitgekomen dat EPS-korrels de beste isolatie is voor het huis. Het maakt niet uit of je houten vloeren hebt of ander soort vloeren. EPS-korrels helpen bij alle vloeren.

Houten vloeren

Het isoleren en ventileren van de houten vloer is zo gebeurd. De EPS-korrels zijn in korte tijd aangebracht. De beleving van de houten vloer zal anders zijn en je kan meer van je vloer genieten. Voor een goedkope prijs heb je de beste vloerisolatie in huis. De EPS-korrels hebben een levenslange levensduur en hoeven hierdoor niet om de zoveel tijd vervangen te worden.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com