(advertentie)

Accessoires voor de baby- en kinderkamer

Kinderkamer accessoiresWanneer het thema, de kleuren en meubelen zijn gekozen, kunnen de accessoires voor de kamer worden aangeschaft. Dit is het laatste onderdeel van de inrichting van de baby- en kinderkamer, omdat de accessoires bij de meubelen en kleuren moeten passen en niet andersom. Met accessoires kan je een thema of kleuren in een kamer aanbrengen, maar ze kunnen ook alleen als opvulling dienen.

Thema aanbrengen

Wanneer er is gekozen voor een prinsessenkamer kan er met behulp van accessoires het thema worden aangebracht. Hierbij kun je denken aan een muursticker van prinsessen, een roze vloerkleed met prinsessen erop, kussentjes met glitters, een prinsessen kaptafel en een prinsessen-dekbed. Er zijn veel verschillende accessoires waarmee je het thema van de kamer kan aanbrengen, dit geldt voor alle soorten thema’s.

Kleurige accessoires

Als er geen specifiek thema in de kamer is, kan er met behulp van accessoires de lievelingskleur van je kind worden aangebracht. Wanneer je kind van blauw houdt, schaf je accessoires met de kleur blauw aan, houd je kind meer van geel, dan schaf je gele accessoires aan. Op deze manier zal je kind echt gaan genieten van het spelen en slapen op de kamer.

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten accessoires voor de slaapkamer van uw baby of kind. De accessoires voor een babykamer verschillen weer van die van een kinderkamer. Een tip is om er voor te zorgen dat er genoeg ruimte is om speelgoed en andere spullen van je kind op te bergen en er op te letten dat de accessoires geschikt zijn voor de leeftijd van je kind.

Lees meer over het onderwerp "Accessoires kinderkamer"
Wat je zeker in huis moet halen wanneer je een kind krijgt

Wat je zeker in huis moet halen wanneer je een kind krijgt

Wanneer je zwanger bent is het belangrijk om te zorgen dat alles in huis is als de baby komt. Het is een spannende en ook mooie tijd. Natuurlijk is het niet altijd even prettig om met een dikke buik rond…

Lees verder
Washi tape ideeën voor in huis – DIY Tips & Inspiratie

Washi tape ideeën voor in huis – DIY Tips & Inspiratie

Washi tape of Masking tape, dat gekleurde tape dat je nu in bijna iedere winkel ziet liggen. Je kunt er werkelijk van alles mee. Van wasknijpers versieren tot je toetsenbord opkleuren en van notitieboekjes pimpen tot je eigen kaarten maken….

Lees verder
Sprookjes slaapkamer

Sprookjes slaapkamer

Veel kinderen houden van sprookjes, ze zijn magisch en nemen je mee naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Meisjes dromen er van om een echte sprookjesprinses te zijn en mooie jurken te dragen. Terwijl jongens juist een…

Lees verder
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com