(advertentie)

Badkamer en suite, een bad in je slaapkamer

Badkamer en suite

Vind je jouw badkamer te klein? Wil je iets origineels doen met je badkamer?  Overweeg een badkamer en suite te creëren. Een badkamer en suite betekent dat je je bad in je slaapkamer hebt. Zo kan je direct uit bad, je bed in. Op deze manier maak je van je bad een bijzondere plek in huis. Je creëert een soort hotelsfeer in je eigen slaapkamer. Lees in dit artikel allerlei tips over een badkamer en suite. Waar moet je op letten? Wat zijn de voor- en nadelen van een badkamer in de slaapkamer?

Badkamer in slaapkamer maken

Veel mensen overwegen op den duur om de badkamer te verbouwen. Bijvoorbeeld als de kinderen het huis uit zijn, of als ze een langere tijd in hun huis wonen. Voorkomende problemen zijn dan dat de badkamer een te klein oppervlakte heeft, waardoor niet alle badkamermeubels even mooi uit komen. Oplossing: badkamer in slaapkamer maken! Verwijder de muren tussen de slaapkamer en de badkamer in zijn geheel, of gedeeltelijk en creëer zo een grote ruimte waar je zowel kunt slapen als kunt badderen. Zo creëer je een grotere slaapkamer en een grotere badkamer. Door middel van een glazen wand krijg je de nodige privacy en voorkom je dat je slaapkamer onder water komt te staan.

Voordelen van badkamer en suite

  • Badkamer in slaapkamer makenHet uitzicht vanuit de badkamer is in de meeste huizen niet zo mooi als het uitzicht vanuit de slaapkamer. Maak hier gebruik van. Door een bad in je slaapkamer te plaatsen, heb je zowel vanuit je bed als vanuit je bad een prachtig uitzicht.
  • Als je je TV op de juiste plek ophangt, kan je zowel vanuit je bed tv kijken als vanuit bad.
  • Geen last meer van een te kleine badkamer.
  • Een heerlijk hotelgevoel in je eigen huis.
  • Je eigen bad in de slaapkamer zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te wachten als iemand anders onder douche staat.

Tips badkamer in slaapkamer maken

Wat zijn zaken waar je op moet letten als je een badkamer in slaapkamer wilt maken?

  • Plaats het bad zo, dat er een pad komt waar je aan beide kanten garderobekasten kunt plaatsen. Zo loop je vanuit bad, langs je kasten om je om te kleden, richting je bed.
  • Hang de TV zo op, dat je zowel uit bed als uit bad TV kunt kijken.
  • Plaats je je bad in slaapkamer? Zorg dan dat er voldoende geventileerd en verwarmd kan worden.
  • Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en planten om een echt wellness gevoel te creëren. Nog meer wellness? Overweeg een regendouche, sauna of bubbelbad.
  • Gebruik lichte, witte slaapkamermeubels en accessoires voor het echte hotelgevoel. Denk aan witte gordijnen, witte handdoeken en een witte badmat.

Overtuigd? Wil je nu heel graag een badkamer en suite? Vraag de badkamerspecialist in de buurt voor de mogelijkheden!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com