(advertentie)

Accessoires voor de slaapkamer

Slaapkamer kleurenNadat je de kleuren en meubelen voor de slaapkamer hebt uitgezocht, kun je accessoires gaan aanschaffen. Dit is één van de laatste onderdelen van het inrichten, omdat de accessoires bij het interieur moeten passen en niet andersom. Ze worden sneller vervangen dan meubelen, omdat ze goedkoper zijn. Er wordt dus meestal ook minder lang over de aanschaf nagedacht dan over de aanschaf van meubelen.

Kleur aanbrengen

Vaak wordt er gekozen voor een basis kleur in de slaapkamer en met behulp van accessoires wordt er dan wat kleur aangebracht. Aangezien ze niet erg duur zijn, kan er vaker worden gewisseld van kleuren in de slaapkamer. Het kan ook zijn dat je kiest voor accessoires die dezelfde kleur hebben als de rest van de meubelen en muren in de ruimte. Je moet je slaapkamer zo inrichten dat jij je er goed voelt.

Soorten accessoires

Accessoires slaapkamerVoor de slaapkamer zijn er verschillende soorten accessoires. Met accessoires creëer je een gezellige sfeer in je kamer en kan je je kamer persoonlijkheid meegeven. Door bijvoorbeeld foto’s op te hangen van leuke herinneringen, een mooi schilderij of gezellige kussens creëer je je eigen plekje. Hierbij kan je denken aan:

Van al deze soorten zijn ook weer verschillende variaties te vinden. Je kunt dus accessoires uitzoeken naar je eigen smaak.

Slaapkamerstijlen

Net zoals er verschillende woonstijlen zijn, zijn er ook allerlei verschillende slaapkamerstijlen. Door middel van accessoires in je slaapkamer, creëer je een bepaalde slaapkamerstijl. Veel gebruikte slaapkamerstijlen zijn:

  • Bohemian
  • Landelijk
  • Modern
  • Romantisch
  • Vintage

Lees in de artikelen op deze pagina alles over verschillende soorten accessoires voor de slaapkamer. Tip: lees ons artikel over je slaapkamer romantisch maken!

Lees meer over het onderwerp "Accessoires slaapkamer"
Slaapkamertrends voor 2018

Slaapkamertrends voor 2018

Net als de slaapkamertrends van afgelopen jaar zijn er in 2018 weer allerlei trends te vinden. Wist je dat er mensen zijn die ieder jaar de inrichting van hun slaapkamer veranderen? Dat betekent niet dat je hele slaapkamer een make-over…

Lees verder
Rolgordijnen, praktisch en decoratief

Rolgordijnen, praktisch en decoratief

Rolgordijnen zijn niet voor niets populair als raamdecoratie: ze zijn praktisch en decoratief. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal in de slaapkamers en de lichtdoorlatende zorgen voor mooi licht in de woonkamer of werkkamer. Duo rolgordijnen hebben een afwisseling van doorzichtige en…

Lees verder
Je slaapkamer romantisch maken

Je slaapkamer romantisch maken

Wil je je slaapkamer romantisch maken maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar originele romantische slaapkamer ideeën? Een romantische slaapkamer versieren hoeft niet cliché en suf te zijn. Dit kan je helemaal op je eigen manier doen, precies zoals jullie…

Lees verder
Een fotomuur maken

Een fotomuur maken

Wil je altijd terug kunnen denken aan leuke momenten en deze mooie herinneringen een prominente plek geven in je kamer? Wil je een fotomuur maken met al je familiefoto’s zonder dat het rommelig oogt? Hoe kan je een op een…

Lees verder
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com