(advertentie)

Houten wanddecoraties voor de woonkamer

Houten wanddecoraties

Je huisje is helemaal ingericht, maar toch ontbreekt er voor je gevoel nog iets. De muren zijn nog een beetje kaal, dus daar moet wat komen te hangen. Houten wanddecoraties vullen de ruimte en zorgen voor een gezellige sfeer. En ze zijn er in allerlei soorten en maten, je kunt het helemaal laten aansluiten bij de rest van je woning.

Houten wanddecoraties maken

Bij houten wanddecoraties kunt u denken aan grote houten lijsten met een schilderij, maar tegenwoordig zijn er ook veel andere houten wanddecoraties te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld een houten bord kopen met hierop een spreuk of afbeelding. Kopen hoeft trouwens helemaal niet per se, je kan ze namelijk ook erg gemakkelijk zelf maken met wat stukken hout en verf.

Houten planken

Houten wanddecoraties lijstEen ander idee voor houten wanddecoraties is een grote platte plank op de muur met daaraan kleine plankjes, waarop je allerlei kleine spulletjes kunt zetten. Hierbij kun je denken aan vaasjes, fotolijstjes of boeken. Ook kun je de houten wanddecoraties verven in de kleuren die je zelf wilt. Je kan het dus helemaal laten aansluiten bij de rest van het interieur van de woonkamer.

Houten wanddecoraties kunt u onder andere kopen bij voor-thuis.nl, www.homestylingshop.nl en Ikea.

Woonkamer inrichten