(advertentie)

De voordelen van vinyl vloeren

Vinyl vloer

Vinyl vloeren zijn helemaal in! En dat is niet zonder reden, want deze mooie vloeren hebben zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld. Vinyl vloeren staan erom bekend zeer betaalbaar te zijn. Ook zijn de vloeren eenvoudig te gebruiken voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer en hal. Zelfs in de badkamer en keuken kun je deze vloer eenvoudig leggen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. En dat zijn niet de enige voordelen. In dit artikel hebben wij de diverse voordelen van vinyl vloeren voor je op een rij gezet.

Vinyl is voordelig 

Vinyl vloeren zijn erg goedkoop in vergelijking met andere soorten vloeren. De prijzen variëren echter wel en zijn afhankelijk van dikte, slijtvastheid, isolerende werking en de materiaalsoort.

Eenvoudig in onderhoud

Vinyl vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Zo kun je ze olie- en vetafstotend schoonmaken. Hiervoor hoef je er alleen maar met een natte dweil overheen te gaan. Het is aan te raden de vloer maandelijks of jaarlijks met een speciaal product voor vinyl vloeren schoon te maken. Hoe vaak dit nodig is, hangt af van hoe intensief de vloer gebruikt wordt.

In diverse designs verkrijgbaar

Vinyl vloeren zijn in diverse designs verkrijgbaar. Zo kun je ze kopen als tegels, in de vorm van banen en kiezen voor verschillende soorten afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve sierranden of plinten. Droom jij van een visgraatvloer? Dan kun je zelfs een vinyl vloer met visgraat motief kopen.

Vinyl heeft een isolerende werking

Vinyl vloeren staan tevens bekend om hun isolerende werking. Ze voelen erg warm aan de voeten. Ook zijn de vloer geluiddempend, wat extra fijn is voor de buren. Loop je boven op de vloer, dan zullen ze dit nauwelijks horen.

Maak jij ook de keuze voor een vinyl vloer? Koop jouw nieuwe vinyl vloer bij fabrieksverkoop voor een bodemprijsje.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com