(advertentie)

Je huis goedkoop inrichten, maar wel gezellig

Huis goedkoop inrichten

Het leven is duur, alles kost geld. Toch wil je een sfeervol en gezellig huis, woonkamer of studentenkamer. Hoe kan je je huis goedkoop inrichten? Hoe creëer je een gezellige, maar goedkope woonkamer? Hoe kan je een studentenkamer inrichten met studentenbudget? In dit artikel geven we je tips over slim en goedkoop inrichten. Of het nu gaat om een studentenhuis, een woonkamer, een slaapkamer of je hele huis. Een goedkoop interieur is voor iedereen mogelijk!

Budget huis goedkoop inrichten

Je huis goedkoop inrichten betekent voor iedereen iets anders. Iedereen heeft een ander budget en andere wensen. Van te voren is het belangrijk om te bedenken hoeveel geld je uit wilt geven aan jouw goedkope woonkamer, slaapkamer of studentenkamer. Als je je budget op een rijtje hebt, kan je nadenken hoe je je geld wilt besteden. Wil je meer geld reserveren voor een goedkope woonkamer set, of wil je juist meer geld uitgeven aan een goed matras? Vind je accessoires belangrijk, of wil je gewoon alles zo goedkoop mogelijk? Als je over al deze punten van te voren goed hebt nagedacht, kom je achteraf niet voor negatieve verassingen te staan!

Creatief en goedkoop interieur

Creatief en goedkoop interieurBij een huis goedkoop inrichten hoort creativiteit. Vind je een meubelstuk net niet mooi qua kleur, verf deze in de door jouw gewenste kleur. Kan je niet genoeg stoelen vinden? Combineer verschillende stoelen voor een speels effect. Kan je geen mooie salontafel vinden? Zet kleine tafeltjes bij elkaar en creëer zo je eigen salontafel. Wil je meer accessoires in je woonkamer? Maak ze zelf. Verf bijvoorbeeld oude glazen flessen, maak je eigen fotomuur, ga aan de slag met washi tape of maak je eigen slingers. Ook meubels kan je zelf maken. Wat denk je van een zelfgemaakt bed van steigerhout? Een opbergkast van aardappelkistjes. Een bank van pallets met daarop door jou genaaide kussens.

Goedkope accessoires bekijken

Goedkoop inrichten tips

Nadat je je budget hebt vastgesteld, kan je beginnen met je huis goedkoop inrichten. Wij hebben alle tips voor een goedkoop interieur voor je op een rijt gezet. Zo kan jij snel aan de slag met het inrichten van je goedkope woonkamer, studentenkamer of welke ruimte in huis dan ook!

 • Familie en vrienden
  Breng familie en vrienden op de hoogte dat je goedkope meubels nodig hebt. Wie weet hebben zij nog iets op zolder staan dat ze niet gebruiken en dat perfect past in jouw goedkope woonkamer. Zij kunnen ook weer om zich heen kijken bij vrienden en zo heb je voordat je het weet een erg groot netwerk. Samen goedkoop inrichten is altijd makkelijker dan in je eentje!
 • Juiste winkels en reclamefolders
  Houd reclamefolders van de juiste winkels in de gaten. Kijk of er aanbiedingen in staan die voldoen aan jouw smaak en budget. Er zijn verschillende winkels die veel aanbiedingen hebben voor een goedkoop interieur. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Hema, Xenos, Ikea en de Action. Hier vind je veel meubels en accessoires voor een goedkope woonkamer. Ook zijn er vaak spaaracties bij allerlei supermarkten. Handdoeken, bestek of pannen, overal kan je voor sparen!
 • Studentenkamer goedkoop inrichtenKringloopwinkel en rommelmarkten
  Voor een goedkoop interieur moet je bij kringloopwinkels en rommelmarkten zijn. Hier vind je altijd meubelen en accessoires voor een kleine prijs, super handig voor goedkoop inrichten! Voldoet het meubel niet helemaal aan je smaak? Bedenk dat je er altijd mee aan de slag kunt. Verf het een andere kleur, maak de poten korter of zaag de hele tafel door midden. Net hoe jij het wilt hebben.
 • Internet
  Via internet zijn veel goedkope of zelfs gratis meubels te vinden voor een goedkoop interieur. Je kent waarschijnlijk Marktplaats, maar ken je ook de sites www.gratisaftehalen.nl en www.gratisafhalenonline.nl? Op deze sites vind je meubels die mensen wegdoen, die jij gratis kunt ophalen. Facebook kan ook erg handig zijn als je bezig bent met goedkoop inrichten. Word op Facebook lid van groepen waar spullen goedkoop of gratis worden weggegeven. Als je actief zoekt, heb je snel veel mooie spullen bij elkaar!
Op zoek naar een woonwinkel? Kijk en vergelijk!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com