(advertentie)

Piano verhuizen

Piano Verhuizen

Simpel meubilair verhuizen is voor een erkend verhuisbedrijf geen probleem. Je kunt er vanuit gaan dat een verhuisbedrijf geen schade aan je bank of televisie zal maken. Mocht dit alsnog gebeuren, dan valt dit onder de verzekering. Een piano verhuizen is een geheel ander verhaal. Dit is een dusdanig lastig te vervoeren muziekinstrument, waar een verhuisbedrijf echt een expertise van moet hebben gemaakt. Je bent wel verzekerd mocht er iets mis gaan, maar dit weegt niet op tegen de emotionele waarde.

Piano herinneringen

Het is niet ‘een piano’. Het is een gewaardeerd instrument van de eigenaar. Dit instrument heeft een emotionele waarde. Dit kan voortkomen uit het herinneringen van vroeger, waarbij de pianist op jonge leeftijd les kreeg in het ouderlijk huis. Daardoor zijn er extra warme en fijne herinneringen aan het instrument. Of het komt door de schitterende herinneringen op de zondagochtend. Waarbij er in het zonnetje, met een heerlijk ontbijt, stukken worden gespeeld door je zoon of dochter van Ludovico Einaudi.

Verhuizen expertise

Het mag duidelijk zijn, met de piano mag niets gebeuren tijdens een verhuizing. Piano’s zijn groot log en zwaar en daardoor niet of nauwelijks te verhuizen met de hand. Er zijn verschillende verhuisbedrijven die de kennis en knowhow in huis hebben dit zorgvuldig uit te voeren. Allereerst door de piano zoveel mogelijk uit elkaar te halen en de verschillende losse onderdelen extra te beschermen. Vervolgens kan de piano door middel van een verhuislift de woning verlaten. Het vervoer van de piano moet gedaan worden in een speciaal daarvoor ingerichte verhuiswagen.

Bekend met de omgeving

In grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zorgt het voor een nóg grotere expertise. Aan te raden is om een piano verhuizing uit te laten voeren door een bedrijf dat bekend is in de stad. Verhuisbedrijf Amsterdam, voor een soepele verhuizing in Amsterdam. Verhuisbedrijf Den Haag, voor een soepele verhuizing in Den Haag.

Zorg dan ook altijd voor een verhuisbedrijf, die van het verhuizen van een piano haar expertise heeft gemaakt!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com