(advertentie)

De zomer komt er aan! U leest hier alle tips over de juiste zonwering!

Markiezen

De eerste zonnestralen zijn alweer een feit, de dagen zijn gelukkig alweer wat langer licht en de temperaturen schieten omhoog! Heerlijk! Maar soms is de felle zon in je woning, slaapkamer of op kantoor nu niet bepaald handig. Tijd dus voor het kiezen van de juiste zonwering. En als tip kunnen we meegeven. Hoe eerder je bestelt, hoe sneller je bestelling arriveert. Want tijdens de top drukte in de zomer maanden zou je wel eens langer kunnen wachten op je bestelling.

Welke zonwering kunt u het beste inzetten om de warmte buiten te houden?

KnikarmschermRolluiken en screens zijn de toppers onder de zonwering om je woning de hele zomer heerlijk koel te houden. Deze zonweringsproducten worden vaak ingezet als het gaat om bedrijfspanden, kantoren of scholen koel te houden in de hete zomermaanden maar ook om ze te isoleren in de wintermaanden. Daarnaast werken rolluiken inbraakvertragend en zijn ze tevens geluidswerend. Er zijn ontzettend veel varianten, kleuren en merken. Wil je voor kwaliteit gaan dan raden wij aan om te kiezen voor de merken Verano of Heroal.

Trendy zonwering

GordijnenWil je liever subtielere zonwering zoals gordijnen, markiezen of zonneschermen? We zetten hier alle voordelen voor u op een rij.

Geef uw woning een landelijke look met handgemaakte markiezen. U kunt zelf de maten doorgeven en zo worden voor u op maat gemaakt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En daarnaast heeft u volop keuze uit verschillende kleuren!

Gordijnen kunnen tijdens de hitte ook veel warmte buiten houden. Kies een trendy look en uw zonwering werkt niet alleen praktisch maar geeft uw woning ook een geweldige look die helemaal bij 2017 past! U heeft keuze uit Kant & Klaar gordijnen of laat ze perfect op maat maken.

Wilt u liever zonwering die en de zon tegen houdt binnenshuis en waar u ook in de zomer maanden de schaduw onder op kunt zoeken dan raden wij u een knikarmscherm aan. Zo heeft u dubbel profijt van uw zonwering!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com