(advertentie)

10 buitenkeuken ideeën

Buitenkeuken bbq

Het is weer bijna zomer! Dat betekent een heerlijke tijd vol met BBQ’s en tuinfeestjes. Met een buitenkeuken heb je altijd alles klaar staan en hoef je niet steeds heen en weer te lopen met bordjes en eten. Hier vind de top 10 van populaire buitenkeuken ideeën.

Inspiratie voor de perfecte buitenkeuken

Onze top 10 van populaire buitenkeukens geeft jou inspiratie. Zo kies je zelf de perfecte buitenkeuken voor in de tuin. Bijvoorbeeld een mooie buitenkeuken van steigerhout met green egg of juist een stenen buitenkeuken met een pizza oven. Wat je ook kiest, geniet deze zomer van jouw prachtige buitenkeuken!

Buiten keuken van hout1. Buitenkeuken van (steiger)hout

Een buitenkeuken van steigerhout gaat heel mooi op in je tuin. De meeste buitenkeukens van hout bestaan uit 1 keukenblok met in het midden een barbecue. Praktisch en het neemt niet teveel ruimte in beslag! Ben je zelf handig? Dan kun je deze ook zelf maken. Bij de GAMMA of de Praxis kun je uitstekend terecht voor alles wat je hiervoor nodig hebt. Een mooie barbecue koop je bij barbecuespecialist Weber.

green egg

2. Buitenkeuken met BBQ

De meest gekozen optie voor een buitenkeuken is die met een BBQ. Perfect voor in de tuin! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buitenkeuken met een green egg, de populairste keramische barbecue. De boretti robusto en de boretti ligrorio zijn populaire gasbarbecue’s.

3. Buitenkeuken Ikea

Bij Ikea vind je eenvoudige buitenkeukens voor mooie prijzen. Deze keukens hebben een houtskoolbarbecue op wielen. Je kunt kiezen voor een buitenkeuken met tafel of met tafel en kast.

4. Moderne buitenkeuken

Een moderne buitenkeuken is een strakke constructie van staal, in de originele staalkleur of in het zwart. In de buitenkeuken is een green egg geplaatst en/of krachtige kookpitten.

5. Buitenkeuken op wielen

Een ander buitenkeuken idee is er een op wielen. Zo zorg je ervoor dat deze in goede staat blijft. Bij mooi weer kun je heel makkelijk de buitenkeuken tevoorschijn halen en weer weghalen bij regen. Of gewoon omdat de tuin anders te klein is! Handige buitenkeukens op wielen vind je bij de Ikea.

rvs buitenkeuken

6. Buitenkeuken van RVS

Een buitenkeuken van rvs heeft als groot voordeel dat je dit makkelijk kunt schoonmaken en buiten kunt laten staan. Een van de grote leveranciers voor een rvs buitenkeuken is Fonteyn. Daar vind je buitenkeukens met kookpitten en barbecues.

7. Buitenkeuken van steen

Een buitenkeuken van steen kan uit losse stenen bestaan, wat een authentieke en gezellige look geeft. Zo’n keuken kan je ook heel goed combineren met een pizza oven. Een buitenkeuken van beton geeft juist een moderne en strakke look.

8. Buitenkeuken met bar

Buitenkeuken met bar

Naast een buitenkeuken met barbecue, kookpitten of pizza oven is ook een bar een hele leuke optie! De buitenkeuken is dan van alle gemakken voorzien, perfect voor de gezelligste tuinfeestjes.

9. Zwarte buitenkeuken

Zwart staat mooi bij een groene tuin, zeker als bijvoorbeeld je schuur en schutting ook zwart zijn. Om een passend geheel te krijgen kies je dan daarom voor een buitenkeuken van steen of van hout in een zwarte kleur.

Buitenkeuken met pizza oven

10. Buitenkeuken met pizza oven

Gek op pizza? Dan moet je gaan voor een buitenkeuken met pizza oven! Stel je eens voor, een prachtige authentieke buitenkeuken met een pizza oven waarin jij de lekkerste pizza’s klaar maakt. Of ga voor een buitenkeuken met pizza oven én bbq, zodat je voor iedereen wat wils hebt!

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Vraag gratis een keukenmagazine aan:

Of plan een afspraak in met:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com