(advertentie)

Alles over de tuininrichting

Tuininrichting met meubelsEen tuin moet goed onderhouden worden, maar ook de tuininrichting is erg belangrijk. Je wilt misschien wel een leuk zitplekje en welke tuinset kies je hier dan voor? En welke accessoires maken je tuin helemaal af? Wat zijn kindveilige tuinmeubels en welke speeltoestellen voor kinderen passen er in de tuin? Daarnaast kun je nog veel meer leuke dingen met de inrichting van je tuin, denk hierbij aan een leuk tuinhuisje, een bloemenperk, een vijver of een gezellige veranda. Overweeg je een zwembad in de tuin? Waar moet je dan allemaal aan denken? Zwembadpomp, zwembad schoonmaken en een zwembadtrappetje. De tuininrichting is nog niet zo makkelijk.

Kleine tuin inrichten

Woon je in de stad en heb je maar een kleine tuin? Ook dan zijn er veel leuke dingen mogelijk op het gebied van tuininrichting. Door je kleine tuin creatief in te delen, kan je zowel lekker zonnen als je moestuin onderhouden. Zorg er vooral voor dat je tuin niet rommelig oogt. Ruim al je tuingereedschap op als je het hebt gebruikt en ga voor kleinere tuinmeubels. Kortom: denk goed na over je tuininrichting!

Informatie en tips

Op deze pagina worden onderwerpen behandeld die te maken hebben met de tuininrichting. Van veiligheidsmaatregelen voor kinderen in de tuin tot slimme indelingen voor een kleine tuin. Doe inspiratie op voor je eigen tuininrichting!

Lees meer over het onderwerp "Tuininrichting"
Duurzame tuinmeubelen

Duurzame tuinmeubelen

Er zijn steeds meer duurzame producten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan Fairtrade producten (“eerlijke producten”). Ook zijn voor auto’s en huizen energielabels beschikbaar/verplicht. Graag wilt u ook duurzame tuinmeubelen. Wat zijn dan de punten waar u op kunt letten? Wat is duurzaamheid?…

Lees verder
Ideeën voor een romantische tuin

Ideeën voor een romantische tuin

Een romantische tuin. Zo’n tuin waar je uren in kunt dwalen. Waar je vanuit je loungestoel minuten stil voor je uit kunt staren. Alsof je even in Italië of Frankrijk bent. Hoe tover jij je kleine tuin om tot een…

Lees verder
Tuininrichting