(advertentie)

De ideale vloer voor uw woning of bedrijfspand: cementgebonden gietvloer

cementgebonden gietvloer

Bij de keuze voor een geschikte vloer voor uw woning of bedrijfspand heeft u uiteraard met verschillende factoren rekening te houden. Zo is het belangrijk dat de vloer tegen een stootje kan, moet deze snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden en vanzelfsprekend is ook de uitstraling belangrijk. Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec biedt de uitkomst. De vloer kent veel praktische voordelen en past goed in iedere (woon)stijl.  

Vlakke en slijtvaste vloer

Allereerst de praktische voordelen van dit type gietvloer. Na het gieten van de vloer wordt deze volledig strak getrokken, waardoor er een zeer vlakke vloer ontstaat. Dit maakt dat de vloer eenvoudig schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tegels of laminaat zijn er geen ‘kieren’ waar vuil tussen kan gaan zitten. Met een maximale laagdikte van 50 millimeter zult u daarnaast geen problemen ervaren met bestaande aansluitingen. De vloer is uitermate slijtvast en kan in veel gevallen over de bestaande vloer heen gegoten worden. Door haar vlakke en slijtvaste eigenschappen is deze vloer zeer geschikt voor plaatsing in keukens, woonkamers, bedrijfshallen, winkels en kantoren.

Cementgebonden gietvloer –  praktisch en stijlvol

cementgebonden gietvloer

Naast praktisch is de cementgebonden gietvloer ook zeer stijlvol. De vloer past erg goed in industriële (woon)stijlen en ook in een modern interieur zal dit type vloer niet misstaan. Een gietvloer geeft een stoere, authentieke uitstraling. De vloer dient met een coating afgewerkt te worden. Deze afwerking kan in iedere gewenste kleur, waardoor je deze volledig kunt afstemmen op de rest van het interieur. Zo past een gietvloer met een betonlook toplaag erg goed in een industrieel interieur. En bij een modern interieur sluit een witte, antraciet of zwarte toplaag in veel gevallen weer goed aan.

Eenvoudig geplaatst op iedere locatie

Bij het plaatsen van een cementgebonden gietvloer moet er egaline verpompt worden. Hier is stroom, water en een grote tank voor nodig. En dat heb je natuurlijk niet standaard in de achtertuin staan. Ega-Floor-Tec beschikt over een Egalinetruck welke een eigen stroom- en watervoorziening heeft. Hierdoor kan er eenvoudig en op iedere locatie een cementgebonden gietvloer gegoten worden. De truck kan tot wel 2.000 m2 egaline per dag verpompen! Dit maakt het ook mogelijk een gietvloer te laten plaatsen op grote oppervlakken, bijvoorbeeld in een kantoorpand, bedrijfshal of winkel.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com