(advertentie)

Houd insecten buiten met een raamhor op maat

Raamhor op maat

Wanneer het buiten lekkerder weer is, wil je niets liever dan de frisse lucht in huis hebben. Je zet lekker de ramen en deuren open, zodat het kan doorwaaien in huis. Maar niet veel later merk je de eerste insecten op in huis. Met een hor voor je ramen voorkom je ongewenste insecten in huis. Maar een raamhor heeft meer verrassende voordelen te bieden dan alleen insecten buitenhouden. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

De voordelen van een raamhor

1. Altijd frisse lucht

Met een raamhor heb je altijd frisse lucht in huis. Een hor plaats je als gaas voor het raam. Zo kun je elk moment van de dag van frisse lucht in de slaapkamer genieten. Door met het raam open te slapen, zal je ook sneller in slaap vallen en beter doorslapen. Als het te fris wordt, rol je de rolhor eenvoudig op in de cassette en sluit je het raam weer.

2. Geen last meer van hooikoorts

Een raamhor zorgt ervoor dat je een stuk minder last hebt van hooikoorts. Door de raamhor blijft het grootste gedeelte van de pollen buiten. Het gaas werkt als een filter voor je raam. Kies je ervoor om horren op maat te laten maken dan sluit het gaas helemaal perfect aan, waardoor pollen nog minder kans krijgen om je slaapkamer te betreden.

3. Geen insecten meer binnen

Een hor zorgt er uiteraard ook voor dat er geen insecten meer binnenkomen. Het gaas is namelijk dicht genoeg. Je geniet lekker van de frisse lucht, terwijl muggen, wespen en vliegen je niet kunnen storen.

4. Raamhor zelf samenstellen 

Een raamhor op maat kun je geheel zelf samenstellen. Hierdoor is deze niet te groot of te klein en weet je altijd zeker dat deze op jouw raam past. Laat je een raamhor samenstellen, dan heb je de keuze uit diverse kleuren, maten en vormen.

Soorten raamhorren

Je overweegt een raamhor te komen, maar welk type raamhor kies je? Er zijn verschillende soorten raamhorren:

  • Inzethor: perfect voor draaikiepramen.
  • Plissehor:
  • Rolhor: een rolhor is een speciale hor die zichzelf oprolt in de cassette aan de bovenkant van het raam. De rolhor kan zich zowel aan de binnenkant van het raam als aan de buitenkant oprollen. Een rolhor is ook geschikt voor houten kozijnen.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com