(advertentie)

Elk huis voorzien van een broyeur!

Toilet

In elk huis staat een wc, een douche, en een wasbak. Deze producten voorzien zowel het huis als jijzelf van een goede hygiëne. Maar je kan hier niet zomaar gebruik van maken, je moet eerst nog het één en ander installeren; zoals een broyeur. Elk huis is namelijk voorzien van een broyeur of een souterrain, want zonder broyeur of souterrain wordt het een behoorlijk vieze bende in huis! Een broyeur zorgt er namelijk voor dat al het afvalwater van de wc, wasbak, douche of wasmachine direct wordt opgevangen in een opvangbak en kan dan zo automatisch door de pomp worden versneden of afgevoerd naar bijvoorbeeld het riool.

Het grote voordeel van een broyeur

Het grote voordeel van een broyeur is dat deze niet hoeft te worden aangesloten op een plek wat is voorzien van een afvoerleiding. Daarnaast kan het ook geen kwaad als de plek alleen voorzien is van een smalle afvoer. Een broyeur kan op elke plaats en elke plek in het huis worden geplaatst. Een broyeur biedt de hulp om zo op elke plek waar jij maar wilt gebruik te kunnen maken van een wasmachine, douche , wc of douche. En hoeft in tegenstelling tot een souterrain niet per se op een lager gelegen plek te worden geïnstalleerd. Dit komt omdat een broyeur voldoende kracht heeft om het water zowel 6 meter verticaal tot 60 meter horizontaal kan laten wegpompen.

Kies de broyeur die bij jou past

Er bestaan verschillende soorten broyeurs, die allemaal voorzien zijn van een ander pakket en een andere hoeveelheid aansluitingen. Bekijk daarom van te voren goed welke het meest geschikt is voor jou en welke het best aan jouw eisen voldoet. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en dat je later niet opeens voor een grote verrassing komt te staan.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com