(advertentie)

Vier dingen die je moet weten over LED lampen

led verlichting

De verlichting is een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Door goede verlichting komen meubels, schilderijen en andere accessoires beter tot hun recht. De elektricien Den Bosch adviseert om voor de verlichting in huis gebruik te maken van LED lampen. Deze lampen zijn namelijk niet alleen beter voor het milieu en je portemonnee, maar bieden ook veel meer mogelijkheden bij het verlichten van een woning. Veel mensen hebben om deze redenen al besloten om de switch naar LED verlichting te maken. Toch bestaan er nog altijd veel onduidelijkheden en misverstanden over deze soort lampen. Om deze reden deelt de elektricien vier dingen die je moet weten over LED lampen.

LED lampen zijn makkelijk te installeren

Onder veel mensen bestaat het misverstand dat LED lampen moeilijk zijn om te installeren. Dit is echter niet waar. Het vervangen van fittingen is een klus die je eventueel makkelijk zelf zou kunnen uitvoeren. Je kan er ook voor kiezen om deze taak aan een elektricien over te laten. Een professional kan je dan meteen adviseren over de juiste keuze van lampen en speciale LED dimmers voor je installeren.

Voor ieder doeleinde is een LED lamp te vinden

Wanneer je de switch naar LED lampen wilt maken voor de verlichting in je woning dan zal je snel merken dat er enorm veel verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Deze lampen hebben ook elk andere eigenschappen. De felheid van het licht verschilt natuurlijk, maar ook het wattage, de warmte en hoe de lampen het beste gebruikt kunnen worden. Bij het uitkiezen van LED lampen komt daarom het advies van een elektricien goed van pas. Door de ruime ervaring met LED weet hij of zij precies welke LED lamp het beste voor specifieke doeleinden gebruikt kan worden.

LED lampen zijn beter dan spaarlampen

Spaarlampen zijn tevens een populaire keuze voor de verlichting van een woning. Ook met deze lampen kan je een flinke hoeveelheid energie besparen ten opzichte van gloeilampen. LED lampen zijn echter vele malen beter in alle opzichten dan spaarlampen. De lampen verbruiken minder energie, hebben een langere levensduur, worden minder warm en bieden de beste waarde voor je geld.

Meerdere jaren garantie op LED lampen

Misschien heb je ooit de vervelende situatie meegemaakt dat je net een nieuwe gloeilamp in de winkel hebt gekocht en dat deze binnen een week weer kapot gaat. Dit kan je met LED lampen niet overkomen. De elektricien Den Bosch meldt namelijk dat een groot voordeel van deze lampen is dat je van een garantie van meerdere jaren gebruik kunt maken. De meeste merken bieden namelijk een garantie van twee tot vijf jaar op een LED lamp.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com