(advertentie)

Met deze producten wordt het huishouden een stuk eenvoudiger!

Keuken

Ontdek deze handige machines! 

Een stoommachine? 

Steeds vaker zien we mensen met een tegelvloer een stoommachine gebruiken. Het is een hulpmiddel om de vloer weer mooi schoon te krijgen. Vooral de voegen worden wonderbaarlijk mooi schoon. De hele vloer ziet er dan weer netjes uit. Het is genieten van zo’n mooi machine. Het is niet nodig om te bukken en hard te schrobben om het vuil uit de voegen weg te krijgen. 

Een vaatwasser

Eigenlijk zou je nog voordat je een televisie in huis gaat kopen een vaatwasser moeten aanschaffen. Wat is er nu vervelender dan om ‘s avonds en overdag je tijd te verspillen aan het afwassen van je borden. Het is veel fijner om ze in de afwasmachine te stapelen om ze dan schoon te maken. De afwasmachine kan wel eens de beste investering zijn die je maakt. Een investering in tijd en gemak. De vaatwasser doet ‘s nachts zijn werk. Je kunt gerust rustig op de bank gaan zitten om wat leuks te kijken op de televisie. De volgende ochtend pak je alles in de kast en kun je genieten van de schone borden en kopjes. 

Een droger

Natuurlijk kun je de kleren in een kamer ophangen of buiten op de lijn. Het is echter ook mogelijk om een droger te gebruiken. De kleren worden mooi en goed droog. Vooral wanneer er niet zoveel zon buiten is, is het een noodzaak. De droger gaat aan en een uurtje later is de hele was weer droog. De was is dan klaar voor de strijkmachine. 

Een stoomstrijkijzer

NIemand houdt er van: strijken. Toch? Misschien is er hier en daar een uitzondering. Het is een tijdrovende klus en een uitdaging om alle kreukels weer mooi glad te krijgen. Het strijken is een werkzaamheid die wel voldoening geeft. Het wordt ook een stuk gemakkelijker als je de juiste hulpmiddelen hebt. Denk hierbij aan een stoomstrijkijzer in plaats van een normale strijkbout. Het stoomdruk alles in de juiste plooi. Het eindresultaat is om volop van te genieten. Het is wel een kleine investering. Het is echter de moeite waard. Zeker als je er graag tip top uitziet. 

Fijnschiller

Het is een eenvoudige en simpel hulpmiddel om het schillen van aardappels en appels een stuk gemakkelijker te maken. Of je nu een hutspot maakt, stamppot boerenkool of een heerlijke appeltaart: de fijnschiller maakt het een stuk gemakkelijker. In no-time heb je alles geschild en kun je aan de slag met het koken van een lekker maaltijd of taart. De prijs is verrassend laag en daarom moet je het eigenlijk gewoon aanschaffen. 

Stil en handig: de robotstofzuiger

Bekijk hier niet alleen stille stofzuigers, maar ook stofzuigers die automatisch alles zelf doen. We hebben het over robotstofzuigers. Het is een uitstekende uitvinding die het mogelijk maakt om de stofzuiger haar werk te laten doen terwijl je niet in huis bent. Het is gemakkelijk en bespaart je veel tijd. Een goede investering in een schoon huis zonder er tijd aan te besteden. 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com