(advertentie)

Ventileren zonder muggen in huis met een plissé hordeur

Wanneer het in de lente weer wat warmer begint te worden warmt het huis vaak snel op en moeten we regelmatig ene raampje openzetten om even goed te kunnen ventileren. Wanneer het zomer wordt zetten we ook regelmatig de deuren tegen elkaar open om ervoor te zorgen dat het huis ’s avonds afkoelt. In veel gevallen komen er ongewild diverse beesten en muggen binnen wanneer je dit doet die allemaal op het licht komen.

Je zit dan ook vaak met een iets afgekoeld huis, maar vol allemaal vervelende steekbeesten die je ’s avonds uit je slaap houden. Om ervoor te zorgen dat je gewoon kan ventileren zonder ongedierte binnen te halen kun je kiezen voor een plissé hordeur. De hordeur laat namelijk frisse lucht binnen, maar blokkeert de weg voor ongenode gasten in de vorm van vliegen en muggen.

De hordeur is van een topkwaliteit door een fijne structuur die pollen buiten houdt

De vraag naar plissé hordeuren is de laatste jaren exponentieel gestegen. Dit komt vooral door de klimaatverandering en de warmer wordende zomers. Door de hoge luchtvochtigheid in Nederland, is het in de zomer een erg aangenaam klimaat voor tal van vliegen, muggen en andere soorten ongedierte.

De hordeur houdt al dit soort beesten tegen en zelfs nog meer. De hordeur is namelijk van dusdanige kwaliteit en van een fijne structuur, dat deze ook pollen die in de lucht hangen niet zal binnenlaten. Mensen die bij de verandering van de seizoenen last hebben van hooikoorts- of verandering zijn hier vaak bij gebaat, omdat de klachten hierdoor vaak binnen afnemen en de luchtkwaliteit in huis ten goede komt.

Vuilafstotende fiber hor gaat jarenlang mee

De hordeur is meestal donkergekleurd, wat zorgt voor meerdere voordelen. Op de eerste plaats ziet een donkergekleurde hordeur er stijlvol uit en is deze makkelijk in te passen in verschillende interieurs. Daarnaast helpt de kleur van de hordeur ook om de temperatuur binnen minder snel te laten opwarmen, omdat de donkere kleur een zonwerende werking heeft.

Het is dan ook vaak aan te raden om de hordeur ook bij een gesloten buitendeur dicht te houden. De hor is gemaakt van fiber materiaal dat zichzelf strak spant bij een gesloten deur en bovendien elastisch is, waardoor het niet snel zal scheuren, maar gewoon meebeweegt. Het fiber materiaal is bovendien ook vuilafstotend en gaat door al deze eigenschappen jarenlang mee. Een kwalitatieve plissé hordeur is dan ook een investering waar je jarenlang van kunt genieten.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com