(advertentie)

Voorkom vloerschade aan je houten vloer met vloerglijders

Houten vloer

Je hebt net een nieuwe houten vloer en wilt deze zo lang mogelijk mooi houden, maar dat is makkelijker dan het lijkt. Een houten vloer krijgt het namelijk vaak zwaar te verduren. Mensen lopen in en uit je huis, met schoenen of hakken. Je bent continue bezig met het schuiven van stoelen of tafels. Er valt ook heus wel eens een keertje wat op de grond en wanneer het hard heeft geregend wordt natuurlijk de voer weer nat en daar ontstaan de kringen al! Het is dus moeilijk om te voorkomen dat je vloer beschadigd, maar je kan er wel voor zorgen dat dit minder gemakkelijk en snel gebeurd. 

Hoe kun je schade aan je vloer voorkomen?

Aan het feit dat mensen wel eens over de vloer lopen met schoenen aan kunnen wij niet zoveel doen, maar jij wel. Laat mensen lekker hun schoenen uitdoen op de mat! En wanneer je vloer in aanraking komt met water of andere vloeibare producten kun je dit gewoon het beste per directe schoonmaken zo verminder je de kans op kringen en zal je vloer minder snel beschadigen.

Vloerglijders

Tegen de beschadiging van het verschuiven van stoelen of tafels hebben wij echter wel handige tips. Ooit gehoord van vloerglijders? Dit zijn handige viltjes die onder elke stoelpoot passen. Vloerglijders zorgen ervoor dat de stoelpoten worden voorzien van een zacht viltje aan de onderkant van de stoelpoot, waardoor dit geen krassen kan veroorzaken bij het schuiven van de stoel.  Je hebt ze in alle soorten en maten. Ook aan stoelen met wieltjes eronder is gedacht, hiervoor zijn speciale meubelwieltjes bedacht. Ook deze heb je in verschillende soorten en maten. Vloerviltjes zijn een makkelijk en goedkope manier om je vloer zo lang mogelijk mee te kunnen laten gaan. Waardoor jij dus extra lang kan genieten van je vloer en niet snel een nieuwe hoeft aan te schaffen.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com