(advertentie)

Creëer sfeer in je woning met staal in je interieur

Meubels

Je hebt veel tijd, energie en geld gestoken in je interieur. Je inrichting ziet er prachtig uit, maar toch ben je nog niet helemaal tevreden. Je mist sfeer in huis. Wil jij meer sfeer in je stijlvolle inrichting? Breng dan de stoere materiaalsoort staal in jouw interieur. In dit artikel lees je hoe je staal op een stijlvolle manier in huis kunt brengen. Raadpleeg je de tips in dit artikel bij het restylen van jouw interieur, dan ziet je inrichting er gegarandeerd stijlvoller én sfeervoller uit op de korte termijn.

Een tafel met stalen poten

Is je eettafel aan vervanging toe? Koop dan een stoere eettafel met stalen poten. Eettafels met stalen poten zijn op dit moment helemaal ‘in’. Met een eettafel met stalen poten ziet jouw interieur er niet alleen sfeervoller uit, maar krijgt deze bovendien een trendy uitstraling. En omdat staal een stoere uitstraling heeft, geef je jouw interieur bovendien meer ‘edge’. Een eettafel met stalen poten is dan ook perfect voor mensen die van de stoere, industriële woonstijl houden.

Een stalen tv meubel

Je kunt de stoere materiaalsoort staal ook terug laten komen in je interieur door een nieuw tv meubel aan te schaffen. Stalen tv meubels zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt een groot meubel kopen dat de gehele wand achter de televisie bedekt, maar je kunt ook een kleiner tv meubel van staal aanschaffen. Vergelijk tv meubels met elkaar en je vindt vanzelf het perfecte televisiemeubel van stoer staal.

Tip: combineer jouw stalen tv meubel met een stalen salontafel. En houd je niet van salontafels? Koop dan meerdere kleine bijzettafeltjes van staal. Door de materiaalsoort staal meerdere keren in de televisiehoek terug te laten komen, zorg je voor een interieur met een consistente uitstraling.

Een stalen deur in huis

Wil je de make-over van je interieur groots aanpakken? Investeer dan in een prachtige deur van staal. Een deur van staal geeft jouw interieur niet alleen een boost van stijl, maar zorgt bovendien voor een stoere uitstraling. Zeker als je een industrieel interieur hebt met diverse stoere meubelen en accessoires, staat een stalen deur prachtig in jouw woning. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de opties van een stalen deur in huis.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat een stalen deur jouw woning kleiner laat ogen. De deur bestaat namelijk grotendeels uit glas. Omdat je hier doorheen kunt kijken, blijft je woning lekker ruimtelijk ogen. Ook in een klein huis kun je dan ook prima een prachtige deur van staal laten plaatsen.

Stalen accessoires

Tot slot kun je enkele stalen accessoires kopen om je interieur wat meer sfeer te geven. Denk hierbij aan stalen kandelaars, fotolijstjes van staal en stoere lampen van staal. Zelfs als je slechts enkele accessoires van staal koopt, ziet jouw interieur er direct een stuk stijlvoller, stoerder én sfeervoller uit.

Woonkamer inrichten