(advertentie)

Kartonnen meubels

Kartonnen meubels

Kartonnen meubels, hoe dan? Het bestaat! Ze zijn sterk, origineel maar vooral milieuvriendelijk. Dat is dan ook de reden is dat de atleten waarschijnlijk op bedden van karton slapen tijdens de Olympische Spelen!

Soorten meubels van karton

Over een paar jaar zul je waarschijnlijk alles wel in karton kunnen kopen, maar momenteel is dit het aanbod:

  • Kast
  • Stoel
  • Bank
  • Bed
  • Lamp
  • Bureau
  • Tafel
  • Kruk

En deze meubels worden op verschillende manieren gebruikt. Een belangrijke reden voor het gebruik van kartonnen meubels is duurzaamheid. Maar ook de prijs speelt mee, kartonnen meubels zijn echt goedkoop. Daanaast worden kartonnen meubels ingezet bij het verkopen van een huis. Last but not least, je kunt kartonnen meubels ook gewoon zelf maken!

Kartonnen meubels kopen

Zoals al eerder genoemd kan je bijna alle soorten meubels wel in karton kopen. Zoek eens op Google Shopping naar kartonnen meubels. Daar vindt je de hipste krukjes, een mooie designerstoel of een handige kast, allemaal gemaakt van karton. En er zijn ook bedrijven die jouw kartonnen meubel op maat willen maken, mocht je al iets in gedachten hebben.

Kartonnen meubels zelf maken

Jouw eigengemaakte tafel van karton, klinkt dat niet fantastisch? Omdat het werken met karton zo makkelijk is kan je ook zelf je meubels maken. Je vindt er de leukste voorbeelden van op Pinterest, en op Google als je goed zoekt een handleiding. Karton koop je bij een van de bedrijven die gerecycled karton aanbieden. Zo maak jij binnen een handomdraai duurzame meubels!

Verkoop van een leegstaand huis

Ooit wel eens een leegstaand huis geprobeerd te verkopen? Dat gaat veel moeilijker als een gemeubileerd huis. Potentiële kopers kunnen zich dan namelijk geen goede voorstelling maken van het huis. Kartonnen meubels lossen dat probleem op. Door het huis in te richten met meubels krijgt de koper een realistisch beeld van de mogelijkheden, en kunnen ze er na de koop zelf hun droomhuis van maken!

Goedkope kartonnen meubels

karton

Zoals eerder genoemd zijn kartonnen meubels veel goedkoper. Zoals zo’n hip krukje van pizza dozen, die je al voor € 20 scoort. Tenzij je een design meubelstuk wilt, dat is nooit goedkoop. Maar je vindt de leukste krukjes, tafels en kasten onder de €100!

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com