(advertentie)

Marmer bureau – Aanbiedingen & doe-het-zelf tip

marmer bureau

In je zoektocht naar het perfecte bureau ben je vast ook een marmeren bureau tegen gekomen. Marmer is helemaal in tegenwoordig. Geen wonder want marmer geeft een hele mooie moderne en chique look. Naast prachtige marmeren tegels in de badkamer zijn er nu ook heel veel salontafels te koop.

Heb je het idee opgedaan om een bureau van marmer te kopen dan is dat nog wel even een zoektocht. Marmeren bureau’s zijn maar weinig. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met woonwinkels die wél bureau’s van marmer verkopen. Daarnaast hebben we ook nog een ‘doe het zelf’ trucje voor je waarmee je een marmerlook bureau creëert.

Zelf je bureau in marmerlook maken

Marmer

Heb je een bureau in je kamer staan die je graag op wilt frissen? Maak er een marmerlook bureau van! Dat geeft gelijk een hele andere look. En je hebt hiervoor alleen maar marmer decoratiefolie nodig. Marmeren decoratiefolie vind je onder andere bij Bol.com.

Zo maak je een bureau in marmerlook:

  • Ontvet het bureau met water en ammoniak.
  • Laat het drogen.
  • Plak voorzichtig het folie op je bureau.

Aanbiedingen

Om alle marmeren tafels met elkaar te vergelijken hebben wij een makkelijk lijstje gemaakt met woonwinkels die dit verkopen. Zo hoef je zelf geen uren te zoeken.

  • Bol.com heeft meer dan 400 tafels in het assortiment. Naast marmeren salontafels vind je hier ook laptoptafels.
  •  Vida XL heeft marmeren tafelbladen in verschillende afmetingen. Dan heb je alleen nog maar een onderstel nodig.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com