(advertentie)

Optimale nachtrust met verduisterende raamdecoratie

raamdecoratie verduisterend

Er leek geen einde te komen aan de winter, maar de lente is toch eindelijk aangebroken. Het wordt weer eerder licht en het blijft ook langer licht. Fijn, want dan blijft het ’s avonds ook wat gezelliger. Maar hoe zit dat ’s ochtends, als je eigenlijk nog even door wilt slapen? Die ochtendzon werkt namelijk niet altijd even prettig op onze biologische klok.

Verduisterende raamdecoratie aanschaffen

We kunnen het je niet vaak genoeg zeggen: het aanschaffen van verduisterende raamdecoratie is een echte must. De stof is altijd 100% verduisterend, waardoor er geen licht doorheen komt. Zo heb je nooit last van de ochtendzon. Een verduisterend rolgordijn is relatief goedkoop, vergeleken met andere vormen van raamdecoratie tenminste.

Mocht de ruimte het toelaten, raden wij je aan om altijd voor ‘montage op de dag’ te kiezen. In dit geval plaats je een rolgordijn niet tussen twee muren, maar op de muren. Zo kan je zelf de gewenste overlap kiezen, zodat de lichtkieren minimaal blijven.

Andere tips tegen de vroege ochtendzon

Naast verduisterende raamdecoratie zijn er nog meerdere tips om wat langer te kunnen blijven liggen in de ochtend. Een populair product zijn screens. Dit is raamdecoratie die vaak aan de buitenkant van een raam bevestigd worden. Je kunt er wel door naar buiten kijken, maar mensen van buitenaf kunnen niet naar binnen kijken. Door dit te combineren met raamdecoratie aan de binnenzijde, creëer je een extra verduisterend effect.

Iets minder geld uitgeven en toch genieten van een optimale nachtrust? Een slaapmasker doet ook altijd wonderen én kost niet veel geld. Of investeer in raamfolie. Ook dit is een goedkopere optie die niet alleen extra verduisterend werkt, maar ook nog eens isolerend werkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com