(advertentie)

Slaapkamer trends 2017

Slaapkamer Trends 2017

Elk jaar zijn er weer trends te ontdekken in de slaapkamer. Er zijn mensen die jaarlijks het interieur van hun slaapkamer veranderen. In deze blog komen enkele trends van 2017 aan bod. Al beginnen we met de trends van de afgelopen paar jaar.

Slaapkamer trends afgelopen jaren

slaapkamer trend 2014

In 2014 was het een van de belangrijkste trends om je slaapkamer op maat te laten maken. Dit hoeft niet per se veel meer geld te kosten ten opzichte van een niet op maat gemaakt interieurstuk.

Slaapkamer trend 2015

De belangrijkste trend die zich in 2015 voordeed in de slaapkamer, is het omtoveren naar een ware hotelkamer slaapkamer. Want wie wilt er nou niet in een luxe hotelkamer binnenkomen, om vervolgens op het comfortabele bed neer te ploffen. Het gemak om niet meer uit bed te hoeven, om je verlichting uit te zetten.

Slaapkamer trend 2016

Dé trend van 2016: Maak je slaapkamer huiselijker. Plaats meubels in de slaapkamer, die meer reden geven om extra tijd in de slaapkamer door te brengen. Denk hierbij aan een bank of een fijne zit stoel. Creëer een warm huiselijk gevoel in je slaapkamer. Dit geeft reden om een uur eerder al de slaapkamer in te gaan.

Slaapkamer trends 2017

In 2016 werd er een huiselijke sfeer gecreëerd in de slaapkamer. Deze trend zet zich voort in 2017, alleen wordt deze trend nu meer verfijnd.

Thema: Rust

Slaapkamer Trends 2017

Het belangrijkste thema in de slaapkamer is het thema rust. Er zijn verschillende manieren om deze rust te creëren. Je kunt deze rust creëren door lichte kleuren te gebruiken in de slaapkamer. Hierin kan je de kleur wit leidend laten zijn met verschillende overige lichte kleuren. Ten tweede wordt het gebruik van natuurlijke materialen aangeraden. Denk hier aan het gebruik van hout of rieten accessoires. Tot slot wordt het aangeraden om een vloerkleed toe te voegen in de slaapkamer. Dit geeft een warm gevoel, wat je heerlijk tot rust kunt laten komen.

Tot slot

Mocht je naar aanleiding van deze tips je hele kamer overhoop willen gooien. Sta er dan bij stil dat er mensen zijn die maar wát blij kunnen zijn met je oude spullen. Je oude bed en oude kledingkast kunnen altijd naar de kringloop. Je kunt oude kleding inleveren bij diverse tweedehands zaken. Zo heb jij een nieuwe slaapkamer en een ander ook.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com