(advertentie)

Wat te doen met een kleine slaapkamer?

kleine slaapkamer, wat te doen

Dat je in je slaapkamer vooral moet kunnen slapen, spreekt voor zich. Maar als het even kan, gebruik je deze belangrijke ruimte in je huis voor meer dan alleen je nachtrust. Er zijn immers zaken die je graag in je slaapkamer wilt kunnen opbergen, omdat ze daar nu eenmaal het beste passen. Maar woon je niet al te groot, dan sta je al snel voor de vraag: ‘Wat te doen met een kleine slaapkamer?’ In dit artikel lees je er meer over.

Boxspring met opbergruimte

Een kleine slaapkamer is al snel vol. En als je woonruimte verder ook niet al te groot is, kom je al snel voor een uitdaging te staan: waar laat je al je spullen? Hoewel je een dergelijke situatie kunt beschouwen als een probleem, kun je het ook zien als een uitdaging. En gelukkig sta je er niet alleen voor: er zijn slimme ontwerpers die eerder al over dit ruimteprobleem hebben nagedacht en die manieren hebben bedacht om de schaarse ruimte in een kleine slaapkamer optimaal te benutten. Een van de slimmigheidjes die je toe kunt passen in een bescheiden slaapkamer is een boxspring met opbergruimte. Een dergelijke constructie is een bed en een opbergmeubel in één: multifunctioneel en dus ideaal voor als je klein behuisd bent!

Benut die ruimte die er is

Als je een boxspring met opbergruimte van Slaaploods aanschaft, kies je voor een comfortabele nachtrust en creëer je tegelijkertijd een extra opbergmogelijkheid. Eigenlijk is het heel logisch om die ruimte onder je bed gewoon te gebruiken, juist in een kleine slaapkamer. Extra dekens en dekbedden, kleding die je tijdelijk wilt opbergen, alles wat je maar wilt, berg je keurig weg op een plek die anders onbenut zou blijven. En zeker met een comfortabele boxspring slaap je er beslist niet minder om!

Opgeruimd slaapt lekker!

Sterker nog, het is bewezen dat je beter slaapt in een opgeruimde kamer dan in een kamer die er op zijn zachtst gezegd nogal rommelig uitziet. Door de ruimte onder je bed te benutten, zorg je er dus indirect voor dat je nóg lekkerder slaapt. En verder blijven de spullen die je onder je bed opruimt natuurlijk keurig schoon en netjes en dat is ook wat waard. Een bekend spreekwoord luidt: ‘Opgeruimd staat netjes’. Als je de ruimte onder je bed gebruikt, zul je zien dat ook ‘Opgeruimd slaapt lekker’ veel waarheid bevat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com