(advertentie)

Sprookjes slaapkamer

Sprookjes slaapkamer

Veel kinderen houden van sprookjes, ze zijn magisch en nemen je mee naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Meisjes dromen er van om een echte sprookjesprinses te zijn en mooie jurken te dragen. Terwijl jongens juist een stoere prins willen zijn die de stad beschermt tegen draken. En wat is er voor een kind dan mooier om een eigen sprookjes slaapkamer te hebben, waar je helemaal kunt opgaan in je sprookjes fantasieën.

Sprookjes slaapkamer inrichten

Een sprookjes slaapkamer voor je kind kun je op verschillende manieren realiseren. Je kunt all the way gaan en sprookjes meubelen en accessoires kopen en de muren van de slaapkamer schilderen alsof je in een kasteel bent. Maar je kunt ook met een aantal accessoires de kamer omtoveren tot een echte sprookjes slaapkamer.

Meubelen

Meubelen voor een echte sprookjes slaapkamer zijn bijvoorbeeld een hemelbed of een vliegend tapijt als bed, een paddenstoelen krukje, een boomstam als nachtkastje of een echte prinsessen kaptafel. Een ander idee is om een troon voor je stoere prins in de kamer te zetten, waar hij koninklijk op kan zitten na een strijd met de vuurspuwende draak.

Muurversiering

Naast meubelen zijn er nog veel meer mogelijkheden om de slaapkamer om te toveren in een echte sprookjes wereld. Als je niet allemaal nieuwe meubelen wilt aanschaffen zijn accessoires zeker aan te raden. Een muursticker kan de hele sfeer in de kamer veranderen. Muurstickers worden op veel plaatsen verkocht, op www.muursticker.nl vind je veel soorten. Je kunt ook zelf een muurschildering maken van een sprookjesboom of een draak.

Accessoires

Andere accessoires die van een gewone slaapkamer een sprookjes slaapkamer kunnen maken zijn een dekbedovertrek, een grote schatkist waarin je alle prinsessenjurken of knuffelbeesten kunt bewaren, sprookjes gordijnen, een mooi kleed van prinsessen, ridders of draken, een speeltent in de vorm van een kasteel, een stokpaard, een kussen in de vorm van een draak, een sprookjeslamp enzovoort. Je kunt hier zover in gaan als je wilt.

Accessoires en meubelen voor een sprookjes slaapkamer kun je onder andere vinden bij Ikea en Leen Bakker, maar ook online bij wehkamp.nl en babyenkidsonline.com

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com