(advertentie)

Bureau voor studeerkamer

Bureau studeerkamer

Een van de belangrijkste onderdelen voor de studeerkamer is natuurlijk het bureau. Bureaus heb je in alle soorten, maten en prijsklassen. Er is dus (bijna) altijd wel een bureau te vinden die aan jouw wensen en eisen voldoet. Zo niet, dan kan je altijd zelf een bureau (laten) maken. Maak een schragen bureau eenvoudig zelf, of laat een bureau helemaal op maat voor je maken. Dit kost vaak wel iets meer geld, maar dan heb je wel precies wat je wilt hebben.

Bureau studeerkamer uitzoeken

Voordat je een bureau gaat uitzoeken, is het belangrijk om te bedenken wat je voor een bureau wilt. Hierbij moet je uiteraard rekening houden met de grote van de ruimte waar je het bureau wilt plaatsen en met de andere meubelen die in de studeerkamer worden gezet. Daarnaast is het ook goed om te bedenken van welk materiaal je graag een bureau wilt hebben. Ga je voor een houten bureau thuis of voor een metalen?

Bureau schragen zelf maken

Bureau schragenEen bureau voor de studeerkamer kan je heel goed zelf maken. Je kunt dan zelf de hoogte en de breedte bepalen. Er zijn verschillende manieren om een bureau voor thuis zelf te maken. De makkelijkste manier is met schragen, een schragen bureau. Zet 2 schragen neer, leg er houten planken op en klaar is je schragen bureau. Vervang één van de schragen of allebei voor kleine kasten en je hebt meteen opbergruimte.

Tip: Gebruik steigerhouten planken op je schragen voor een stoere look!

Formaat bureau studeerkamer

Bureau studeerkamer Zoals gezegd is een bureau voor je studeerkamer in allerlei soorten en maten te krijgen. Sommige mensen vinden het prettig om veel ruimte te hebben op het bureaublad, dus voor deze mensen is een groot bureau geschikt. Misschien heb je wel veel papieren en andere spullen om op te bergen, dan zijn lades in het bureau zeker aan te raden. Heb je niet veel ruimte voor een bureau met lades? Dan zijn een aantal (boeken)planken aan de muur ook een goede oplossing.

Voor een goedkoop bureau kun je het beste terecht bij Ikea en Leenbakker. Heb je liever een wat duurder bureau, dan kun je vaak goed terecht bij een speciaalzaak bij jou in de buurt.

Tip: De goedkoopste bureau’s vind je bij de kringloopwinkel! Verf hem in jouw gewenste kleur en hij lijkt weer als nieuw. 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com