(advertentie)

Voordelen van houten jaloezieën

jaloezieen

Kies voor een landelijk en stijlvolle inrichting met houten jaloezieën

De uitstraling van elke ruimte of het nu thuis is of op kantoor, is belangrijk. De uitstraling moet bijdragen aan de functie waar de ruimte voor bedoeld is. Zo wil je in een werkkamer of op kantoor je goed kunnen concentreren en niet afgeleid worden door allerlei kleuren en objecten in de ruimte, terwijl je thuis een interieur wil hebben dat qua kleur en inrichting zo comfortabel en makkelijk mogelijk is. Raamdecoratie en raambekleding vormen een essentieel onderdeel van de interieurinrichting en zijn bepalend voor de sfeer in de ruimte. Er zijn diverse soorten raambekleding mogelijk, zoals bijvoorbeeld gordijnen, lamellen, maar ook jaloezieën. Met bijvoorbeeld houten jaloezieën kun je een zeer stijlvolle en landelijke sfeer creëren en houd je bovendien overtollig zonlicht buiten.

Houten jaloezieën gaan aanzienlijk langer mee dan varianten van andere materialen

Naast de prachtige uitstraling van houten jaloezieën zijn er nog een aantal andere voordelen verbonden aan dit type raambekleding. De jaloezieën zijn namelijk zeer sterk en raken niet snel beschadigd door bijvoorbeeld de zon. Ook loop je niet het risico zoals bij bijvoorbeeld aluminium jaloezieën dat er een knik in komt wanneer je deze schoonmaakt, waarna de jaloezieën onherstelbaar beschadigd zijn. Voor houten jaloezieën betaal je vaak een beetje extra, maar dit betaalt zich op de middellange termijn dubbel zo hard terug, omdat dit type jaloezieën aanzienlijk langer meegaat dan varianten van andere materialen.

Houten jaloezieën laten geen licht door en houden de ruimte lekker koel

Wanneer je op zoek bent naar een warme en misschien wel landelijke sfeer in de woon- of slaapkamer dan zijn houten jaloezieën een absolute uitkomst. Houten jaloezieën gaan zeer goed samen met bijvoorbeeld een houten vloer. Met jaloezieën heb je raambekleding over de breedte die vaak de breedte van de ramen en daarmee de ruimte ook accentueert. Houten jaloezieën kunnen gebruikt worden als raamdecoratie, maar zijn ook nog eens zeer functioneel en houden eenvoudig de laaghangende zon buiten. Houten jaloezieën kunnen op maat gesneden worden en zijn beschikbaar in verschillende soorten kleuren en tinten. Hout laat vrijwel geen licht door en het is dan ook relatief eenvoudig om bijvoorbeeld in de zomer een ruimte de gehele dag lekker koel te houden door de jaloezieën dicht te houden.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com