(advertentie)

3 x items die de zomer in huis halen

tafels

Yes, de zomer is in aantocht. Hoe langer de dagen, des te langer we ook lekker in de tuin zitten. Maar wat als het weer een dagje tegenzit? Dan wil je alsnog dat zomerse gevoel in huis. Daarom hebben we een aantal tips hoe je de zomer in huis kunt halen. Laat je inspireren en haal het zonnetje in jouw woonkamer!

  1. Bloemen!

Het klinkt misschien cliché, maar bloemen zorgen voor een vrolijke en zomerse sfeer in jouw huis. Bij de bloemist kan je eindeloos variëren in kleuren en wij adviseren om daar groots mee uit te pakken. Veel verschillende kleuren zorgen voor gezelligheid op de keukentafel of de vensterbank. Als het weer dan een keer tegenzit, word je alsnog vrolijk. Het is algemeen bekend dat de zomer en warme temperaturen funest zijn voor de levensduur van een bloem in de woonkamer. Daarom is het raadzaam de bloemen extra goed te verzorgen. Mocht je daar nou geen tijd voor hebben of niet weten hoe dat moet, ga dan voor kunstbloemen. Er zijn ontzettend veel aanbieders van kwalitatief prachtige kunstbloemen. Het verschil tussen echt en nep is met het blote oog niet eens te zien. Op die manier heb je de hele zomer lang plezier van een prachtige en kleurrijke bos bloemen in jouw huis.

  1. Accessoires

Eindelijk heb jij jouw perfect bos bloemen gevonden en je hebt vervolgens enkel nog een saaie vaas in de kast staan. Geen probleem, die bloemen doen het werk wel. Toch zou het extra leuk zijn als je hier ook een mooie vaas bij hebt. Als je boeket veel kleur bevat, ga dan voor een doorzichtige of neutrale vaas. Dit zorgt voor een mooi contrast en houdt de aandacht op het boeket. Maar niet alleen vazen fleuren jouw interieur op en geven het een zomerse boost. Dat geldt ook voor heel veel andere items.

Wat je wellicht niet verwacht in een zomers interieur zijn kaarsen. De avonden worden langer en als het donker wordt, is het nauwelijks nog de moeite om een mooie kaars aan te steken. Toch kan een mooie kaarsenstandaard met een kaars wel degelijk een fraai effect aan jouw interieur geven. Ook tijdens de zomer. Dat komt omdat de kaarsen van zichzelf prachtige zomerse kleuren hebben. Je gebruikt ze in de zomer dus niet om sfeerlicht te creëren, maar gewoon als accessoire. Handig toch?

  1. Fauteuils

Tuurlijk, we hadden hier ook ‘banken’ of een ander zitmeubel van kunnen maken. Het feit blijft dat een goede stoel of fauteuil wonderen verricht in elk interieur. Tegenwoordig is het belangrijk dat een goede fauteuil niet alleen prettig zit, maar ook nog eens een echte eyecatcher is. Gelukkig brengen meubelmerken als Eleonora prachtige exemplaren op de markt en worden deze vaak gemaakt in populaire kleuren als blauw, taupe, bruin en groen. Kleuren die niet alleen in de winter, maar ook in de zomer voor een prachtig contrast in jouw woonkamer zorgen.

De kracht van een goed zitmeubel zit voornamelijk in de mate van neutraliteit. Het is natuurlijk onlogisch om elk seizoen van zitmeubel te veranderen om zo mee te gaan met de nieuwste trends. Maar een neutrale kleur zorgt wel voor eindeloos veel variaties met plates en kussens. Op die manier kan je de zomer helemaal in huis halen, zonder van zitmeubel te veranderen. We adviseren dan ook om te investeren in een goede bank en twee keer per jaar je kussens aan te passen op het jaargetij. Dan kan jij jouw bezoek met een gerust hart uitnodigen.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com