(advertentie)

Decoratie voor op tafel

Tafeldecoratie boeken

De tafel in je woonkamer is de ideale plek om allerlei mooie spullen op te zetten. Deze tafel zie je vaak direct als je de woonkamer binnen komt en als je op de bank of op je heerlijke stoel zit kijk je op de tafel. Decoratie voor op tafel kan uit allerlei verschillende voorwerpen bestaan. Je kan er voor kiezen om je tafel helemaal vol te zetten, maar je kan ook alleen op een klein hoekje iets neer te zetten.

Tips: decoratie voor op tafel

Tafeldecoratie flessenDe decoratie voor op tafel sluit vaak aan bij de rest van je interieur, je smaak en de kleuren in je huis. Je kunt dit dus op allerlei verschillende manieren aanpakken, maar hier volgen een paar algemene tips die voor iedereen te gebruiken zijn:

  • Zet een dienblad of platte schaal op tafel waarop je verschillende kleuren kaarsen zet (passend bij de kleuren in de rest van de woonkamer)
  • Leg een (kanten) kleedje op de tafel
  • Versier een aantal flessen en vazen en zet ze op tafel. Je kan er eventueel ook nog bloemen in zetten.
  • Zet een etagère op tafel, vul deze met kleurrijke snoepjes of allerlei chocolaatjes. Je kan er ook voor kiezen om op de etagère verschillende soorten steentjes, kralen of andere dingen te leggen.

Naast deze tips is er nog veel meer decoratie voor op tafel. Deze decoratie kun je in allerlei verschillende winkels kopen, maar ook zelf maken. Hieronder volgen enkele foto’s ter inspiratie.

Lees ook eens het artikel ‘woonkamer gezellig maken – tips

Tafeldecoratie schaalTafeldecoratie ton

Tafeldecoratie vaasjeTafeldecoratie bloemen

Woonkamer inrichten