(advertentie)

Een mooi tafelkleed doet meer

vertical-tafelzeil

Natuurlijk zijn tafelkleden een goede bescherming van uw prachtige eettafel, maar daarnaast zijn het ook zeer sfeerbepalende items in de keuken, tuin of eetkamer. Een mooi tafelkleed doet uw servies beter uitkomen en maakt het gezellig in huis. Een vrolijk gedekte tafel staat uitnodigend voor uw gasten, en het tafelkleed speelt daar een bepalende rol in.

Tafelkleden brengen sfeer en kleur

Kiest u voor stijlvol klassiek of voor modern? Of kiest u voor een vintage look, een moderne print of een romantisch bloemetje? Er is een tafelkleed denkbaar met ieder willekeurig dessin, van eenvoudige ruitjes tot exotische, kleurrijke prints met vogels en bloemen. Ook tafelkleden met een Mexicaanse of Provençaalse sfeer of met een Boerenbont-motief zijn verkrijgbaar. Het is erg leuk om extra stof te bestellen om bijvoorbeeld kussentjes in dezelfde stof te bekleden.

Als u kiest voor een tafelkleed uit een eenvoudigere categorie is het leuk om af en toe te variëren met verschillende tafelkleden. Een zomerkleed en een herfstkleed ademen een totaal andere sfeer uit, en voor een feestje wilt u misschien een uitbundiger motief dan voor dagelijks gebruik.

Ook kunt u een prachtig kleed uit uw eigen collectie gebruiken en dan kan het verstandig zijn om er ter bescherming een transparant kleed overheen te leggen. Vooral borduurwerk en kwetsbare broderie blijven zo goed beschermd tegen vlekken, terwijl u zonder zorgen kunt genieten van uw mooie tafelkleed.

De leuke en mooiste tafelkleden

U kiest een nieuw tafelkleed uiteraard met zorg. De juiste kleur en het leukste dessin zijn daarin allesbepalend. Er zijn zoveel verschillende tafelkleden te krijgen dat u uiteindelijk wel meer dan één tafelkleed wilt hebben. Daar is natuurlijk geen enkel bezwaar tegen, want een mooi tafelkleed zorgt voor gezelligheid. Zowel binnen als buiten kunt u de tafel dekken met een vrolijk tafelkleed. Voor buiten kunt u bijvoorbeeld kiezen uit plastic tafelzeilen die makkelijk schoon te maken zijn en gewoon buiten op tafel kunnen blijven liggen, en er zijn linnen kleden met een vuilafstotende coating die in de wasmachine kunnen. Ook kunt u bijvoorbeeld uw tafelkleden op maat laten maken, als u een bijzondere maat tafel heeft. Kortom, een sfeervolle tafel begint bij een mooi tafelkleed.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com