(advertentie)

Elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen batterij

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie dan zou ook eens moeten overwegen om te kiezen voor elektrische raamdecoratie. Een elektrische variant heeft een hoop voordelen t.o.v. van de traditionele handbediening. U kunt eigenlijk alle soorten raamdecoratie wel kiezen die voorzien zijn van een motor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor elektrische vouwgordijnen, elektrische duo rolgordijnen en elektrische gordijnrails. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een elektrische bediening. Het kan voorkomen dat uw ramen zo groot zijn dat het te zwaar wordt om met de hand te bedienen. Of de ramen zitten op een plek waar u moeilijk bij kunt komen, denk eens aan een keukenraam met een diep aanrechtblad. Of u heeft het bankstel voor het raam staan waardoor u er moeilijk bij kunt komen. Elektrische raamdecoratie is ook handig voor oudere mensen of minder valide mensen. Maar er zijn nog meer redenen waarom u zou kunnen kiezen voor elektrische vouwgordijnen of gordijnen.

Voordelen elektrische raamdecoratie

  • Geschikt voor grote raampartijen
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • Handig voor ouderen en minder validen
  • Alle raamdecoratie tegelijk bedienen
  • Aanwezigheids simulatie
  • Geen vuile handen bij de gordijnen
  • Op vaste tijden open en dicht laten gaan
  • Bediening via smartphone of tablet

Elektrische vouwgordijnen tegelijk bedienen

Stel dat u meerdere ramen in uw woning heeft dan kan het zijn dat het ’s ochtends vervelend is om alle raamdecoraties iedere ochtend te openen. Zo zijn er woningen waar meerdere ramen in een erker naast elkaar hangen. Door deze elektrisch te maken is het mogelijk om ze allemaal tegelijk te bedienen. raamdecoratieVooraf kan alles ingeprogrammeerd worden op de afstandsbediening en met 1 druk op de knop bediend alle gordijnen tegelijk. Voor mensen die veel van huis zijn vanwege vakanties of werk kunnen de elektrische vouwgordijnen en gordijnen ook op vaste tijden open en dicht gaan. Vooraf wordt een tijdklok ingesteld en zo lijkt het of uw huis bewoond is terwijl u op zakenreis bent. Bij handbediende raamdecoratie kan het zijn dat het sneller vuil wordt wanneer u aan de ketting trekt, vaak is een rolgordijnen of vouwgordijn aan de kettingzijde sneller vies. Dit komt omdat het onvermijdelijk is om de stof niet aan te raken, op langere termijn wordt de stof dan altijd wat viezer. Met een motortje in het vouwgordijn hoeft u niet meer met vieze handen bij het gordijn te komen. 

Elektrische raamdecoratie met uw smartphone bedienen

Voor veel mensen blijft elektrische raamdecoratie natuurlijk een luxe product. De jongere generatie is opgegroeid met de smartphone en tablet. Deze groep vindt een bediening met hun telefoon dan ook vanzelfsprekend. Het is natuurlijk ook wel heel handig als u op de bank zit dat u niet hoeft op te staan om de gordijnen te sluiten. Er zijn diverse merken die oplossingen bieden voor elektrische raamdecoraties. Somfy is hierbij de marktleider wereldwijd. Zo maakt Somfy de elektrische gordijnrail Glydea wat momenteel de beste elektrische rail in de markt is. Bijkomend voordeel van Somfy is dat zij ook veel oplossingen maken voor de buiten zonwering.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com