(advertentie)

Rolgordijnen, praktisch en decoratief

rolgordijn

Rolgordijnen zijn niet voor niets populair als raamdecoratie: ze zijn praktisch en decoratief. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal in de slaapkamers en de lichtdoorlatende zorgen voor mooi licht in de woonkamer of werkkamer. Duo rolgordijnen hebben een afwisseling van doorzichtige en ondoorzichtige banen stof die langs elkaar heen worden geschoven om zo een perfecte lichtinval te creëren. Ze worden ook wel dag en nacht rolgordijnen genoemd, omdat ze ’s nachts verduisteren en overdag licht naar keuze doorlaten.

De voordelen van rolgordijnen

Rolgordijnen houden fel zonlicht tegen en zorgen voor een sfeervol gefilterd licht. Daarnaast geven ze de nodige privacy en zijn ze isolerend. De warmte blijft in de zomer buiten en in de winter binnen, gunstig dus voor de stookkosten. De bediening is handig en eenvoudig en je hebt keuze uit verschillende kleuren die de sfeer van je interieur versterken. Omdat je ze vaak op maat bestelt, heb je alleen een boor en wat schroeven nodig om ze op te hangen.

De kleuren en sfeer van rolgordijnen

Naast de praktische voordelen hebben rolgordijnen ook een decoratieve functie. Door een kleur te kiezen die bij de stijl van je interieur past, versterk je het effect, terwijl de raamdecoratie opgaat in het geheel. Een vrolijke kinderkamer of zonnige werkkamer wordt met kleurige rolgordijnen nog frisser. Een slaapkamer in lichte kleuren is mooi in combinatie met bijvoorbeeld grijze of blauwe verduisterende rolgordijnen. Voor de woonkamer is er keuze uit natuurtinten in wit, grijs, taupe of antraciet, die perfect passen bij een modern, landelijk of industrieel interieur. Bij de duo rolgordijnen vind je ook houttinten, zoals bamboe, eik of mahonie of modieus olijfgroen. De cassette en onderlat zijn in het wit, maar vaak ook in zilvergrijs of antraciet verkrijgbaar.

Op maat bestellen

Bestel je rolgordijnen altijd je op maat en van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je ze eenvoudig zelf monteren. Een goede boor is het eigenlijk het enige dat je nodig hebt. Verder kun je dikwijls een proefstukje van de stof bestellen om te kijken hoe het effect van de kleur bij jou thuis is. Rolgordijnen passen naadloos in iedere ruimte.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com