(advertentie)

Voordelen van een tv beugel

voordelen tv beugel

Heb je een nieuwe platte tv gekocht en wil je deze aan de wand bevestigen? Denk dan goed na over de toepassing van je toestel. Hoe wil je televisie bekijken en vanuit welke hoek? Hangt de tv in de slaapkamer, de huiskamer of op kantoor? En aan de wand, het plafond of op de grond? Waar en hoe je tv wilt kijken, bepaalt welk type tv beugel je nodig hebt.

Tv beugels zijn in heel veel soorten en maten te krijgen. Hieronder schetsen we vast de nodige keuzes.

Kantelbare tv beugel of vloerstandaard?

Vind je het prettig om je platte televisie te kunnen verplaatsen? En wil je hem af en toe wat hoger of lager hebben? Allemaal vragen die van belang zijn voordat je de juiste tv beugel uitkiest. Met een kantelbare of draaibare beugel heb je meer opties dan met een vaste tv beugel. Een uittrekbare en/of kantelbare beugel geeft veel gemak en stelt je in staat om de televisie verticaal omlaag of omhoog te draaien. Vanuit een zittende positie kunnen kinderen het scherm zo beter zien en je kunt het televisietoestel wat hoger bevestigen. Handig voor in een winkel of wachtkamer. Verplaatst je de zithoek regelmatig, dan kun je de televisie met het scherm naar de zithoek toe draaien.

tv beugelTV beugel online bestellen

Vaste of beweegbare tv beugels om je LCD-, LED- of plasmatelevisie aan de muur of het plafond te bevestigen zijn zeer makkelijk online verkrijgbaar. Je hebt vaak ook nog de optie om een extra lange tv beugel aan te schaffen, of een beugel die op en neer beweegt. Wil je toch liever de televisie op de vloer plaatsen of op een moderne standaard? Dan heb je de keuze uit diverse vloer- en designstandaards. De grootte van het toestel maakt niet uit, er zijn tv beugels op voorraad voor kleine en voor grote wandtelevisies. Ben je benieuwd naar een grote assortiment tv beugels en bevestigingsonderdelen? Bekijk dan de actuele collectie op LCDwandbeugels.nl en plaats meteen een bestelling voor het model tv beugel geschikt voor jouw televisie.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com