(advertentie)

Vouwgordijnen zijn handig en elegant

Vouwgordijnen in de woonkamer

Ben je op zoek naar een manier om je ramen op een subtiele, maar effectieve manier af te dekken? Kijk dan eens naar vouwgordijnen. Dit zijn dunne gordijnen die de inkijk in je woning beperken, en tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging aan je interieur zijn. Je kunt inmiddels kiezen uit een uitgebreid assortiment van vouwgordijnen van de hoogste kwaliteit. Deze kun je eenvoudig online bestellen en helemaal op maat laten maken, tegen een prijs die aanzienlijk lager is dan bij andere aanbieders.

Wat zijn vouwgordijnen?

Zoals de naam al aangeeft, is een vouwgordijn een gordijn met een horizontale vouw in de stof. Dit type gordijn wordt ook wel gebruikt in plaats van vitrage of een overgordijn. Het is een subtiele en stijlvolle manier om uw ramen af te dekken en de inkijk in je huis te beperken. Een staafje (balein) in de vouw houdt het gordijn mooi strak. Je kunt ervoor kiezen om vouwgordijnen met de baleinen aan de voorzijde (kamerzijde) of aan de achterzijde (raamkant) uit te laten voeren.

Groot online aanbod

Tegenwoordig kun je kiezen uit een groot aanbod aan vouwgordijnen. Zo heb je de keuze uit vier verschillende stofsoorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het dikkere nature gordijnstof, dat een canvasachtige uitstraling heeft. Inbetweenstof is weer wat dunner en subtieler. Bij beide soorten kun je ook kiezen voor een linnenlook. Iedere variant kan in verschillende tinten wit, bruin en grijs worden uitgevoerd. Bij nature gordijnstof kun je daarnaast ook kiezen voor verschillende blauwe uitvoeringen, waaronder azuurblauw, lichtblauw en nachtblauw.

A-kwaliteit, op maat gemaakt

Door het gebruik van stevige stoffen en een duurzaam rolmechaniek, zijn de vouwgordijnen van de hoogste kwaliteit en hebben daarom een bijzonder lange levensduur. Bij veel (online) winkels krijg je standaard drie jaar garantie op je aankoop. Je kunt je gordijnen bovendien helemaal op maat laten maken. Bij gespecialiseerde (web)winkels zijn vouwgordijnen verkrijgbaar in een breedte van 30 centimeter tot maar liefst vier meter, en met een hoogte van 60 tot 260 centimeter. Kortom: keuze genoeg!

Online bestellen

Wanneer je vouwgordijnen online bij onlinerolgordijnen.nl koopt dan wordt je bestelling direct bij de fabriek geplaatst. Daardoor wordt de tussenhandel uitgeschakeld, en zijn je gordijnen tot wel de helft goedkoper dan bij bijvoorbeeld een winkel voor raamdecoratie. Bovendien wordt je bestelling snel in productie genomen en gratis bij je thuis afgeleverd. Geniet dus ook snel van de tijdloze en elegante uitstraling van vouwgordijnen.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com