(advertentie)

Gezellig tafelen aan een steigerhouten eettafel

steigerhouten meubels

Wat zijn de eisen die je stelt aan een nieuwe eettafel? Mag hij robuust van karakter zijn, zodat hij zowel in een industrieel als rustiek interieur geheel tot zijn recht komt? Of misschien bent je erg milieubewust en moet je interieur zo veel mogelijk duurzaam geproduceerd zijn en vele jaren meegaan. Bovenal wil je natuurlijk dat je eetkamer gezelligheid uitstraalt en iedereen aan tafel een huiselijk gevoel heeft. Als je daarnaast op zoek bent naar een eettafel waar jij met je hele gezin of vriendenkring vele aangename uurtjes kunt doorbrengen, zou een steigerhouten eettafel, geheel op maat volgens jouw specifieke wensen, wel eens een ideale aanwinst voor je huis kunnen zijn.

Eigenschappen steigerhout

De steigerhouten planken hebben een bruin/grijze uitstraling en zijn ideaal om meubels van te maken. De planken die gebruikt worden zijn tussen de 3 en 5 cm dik. Alle planken zijn volledig gedroogd zodat de kans dat het hout gaat werken, minimaal is. Gebruikt steigerhout blijft uiteraard een natuurproduct waardoor er kleine oneffenheden in de planken kunnen zitten. De aanwezig kleine scheurtjes, knoesten en harsvlekken moet je voor lief nemen en geven de eettafel een robuust en stoer uiterlijk.

Steigerhouten eettafel voor binnen en buiten

Steigerhouten eettafels hebben alleen al vanwege de houtsoort een robuuste uitstraling die iedereen duidelijk maakt dat er in jouw huis vooral geleefd mag worden. Steigerhout van goede kwaliteit heeft al een heel leven achter zich en mag dat ook uitstralen. Sterker nog, daar ontleent het zijn unieke charme aan. Omdat steigerhout jarenlang buiten is gebruikt, heeft het een natuurlijke impregnering gekregen. Daardoor is een steigerhouten eettafel onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen met een natte doek. Door zijn natuurlijke impregnering kun je een steigerhouten eettafel zowel binnenshuis als buiten op je tuinterras plaatsen. In de wintermaanden eet jouw gezin in de warmte van je woonkamer en in de zomermaanden dineer je buiten bij een ondergaande zon.

Steigerhouten eettafel geheel op maat

Een steigerhouten eettafel kan geheel op maat vervaardigd worden. Met de beste kwaliteit steigerhout krijg je dan een eettafel die er niet alleen mooi uitziet maar ook aan jou verwachtingen en specificaties voldoet en precies past op de plek die jij voor ogen hebt. Je kunt kiezen uit diverse fraaie modellen, die je zowel in de lengte als breedte op maat kunt bestellen. Voor een bijzonder industriële sfeer heb je bijvoorbeeld de keuzen uit een steigerhouten eettafel met steigerbuizen als onderstel. Een iets strakkere en moderne variant is de eettafel met strak vormgegeven onderstel van roestvrijstaal. Zoek je iets met een vintage uitstraling, dan zijn is een steigerhouten eettafel in de vorm van authentieke kloostertafels wellicht iets voor jou. Zoals je ziet, alles is op maat te maken.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com