(advertentie)

Waarom kies je voor Lamulux meubels?

Lamulux meubels

Tegenwoordig zien we steeds meer meubels die gemaakt zijn van het materiaal Lamulux. Dit is een geheel nieuwe trend op het gebied van meubels. Maar waarom zou je kiezen voor Lamulux meubels?

Duurzaam & praktisch

Lamulux materiaal is te vergelijken met het materiaal van een laminaat vloer. Aan de buitenkant lijken de meubels gemaakt te zijn van natuurlijk hout. Deze meubels staan dan ook erg sfeervol en gezellig in elke woning. Het verschil is dat Lamulux meubels veel langer mee gaan, onderhoudsvrij zijn en goed tegen een stootje kunnen. Lamulux wordt gemaakt van duurzaam materiaal in veel verschillende kleuren en designs. Het aanbod is dan ook erg groot, waardoor er voor iedereen een passende stijl te vinden is.

Net natuurlijk hout

Lamulux meubels lijken ontzettend op natuurlijk hout en zijn bijna niet te onderscheiden hiervan. Door de reliëf in de toplaag, voelt het ook aan als echt hout. Lamulux is alleen veel duurzamer en is onderhoudsvrij. De meubels van Lamulux kunnen goed tegen een stootje en zijn krasvast, kleurvast, slijtvast en stootvast. Het is dan ook ontzettend gebruiksvriendelijk materiaal.

Kind- & diervriendelijk

Kinderen stoten zich regelmatig aan de hoeken van een tafel of een kast. Dit kan pijnlijke plekken opleveren en het is natuurlijk heel vervelend. De Lamulux meubels hebben allemaal afgeronde hoeken. Kinderen kunnen zich hier dan helemaal niet hard aan stoten. Daarnaast krijgen de meubels niet snel krassen of slijtage die je bij natuurlijke houten meubels wel krijgt. Je hoeft ook niet regelmatig de meubels te onderhouden zoals bij natuurlijk houten meubels. De meubels zijn dan ook ideaal in een woning met kinderen of dieren.

Waarom kiezen voor Lamulux meubels?

  • Verkrijgbaar in verschillende designs
  • Hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid
  • Onderhoudsvrij
  • Ziet er uit en voelt als massief hout
  • Softclose op deuren
  • Duurzaam
  • Afgeronde hoeken, dus kindvriendelijk

Waar kan je Lamulux meubels vinden?

Lamulux meubels zijn onder andere te vinden bij Robbies Meubelen in Hoogeloon of in de online webshop. Robbies Meubelen is een 2500 m² woonwinkel vlakbij Eindhoven en Tilburg. Hier vind je een groot assortiment met meubels en tuinmeubels. Je kunt ze hier ook gemakkelijk online bestellen. Meer over Lamulux meubels.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com