(advertentie)

Voordelen van horren

hordeur

Als het eenmaal zomer is zet iedereen natuurlijk het liefst zijn ramen en deuren wagenwijd open. Zeker naarmate de avond begint en het buiten wat kouder wordt zodat je optimaal kunt genieten van de avond- en nachtlucht. Helaas brengt dit ook nadelen met zich mee. In het zomerseizoen is het namelijk zo dat de overlast van insecten erger is. Als je in de zomer graag wilt ontspannen zonder insecten op je eten of zoemende geluiden dan is het het beste om te kiezen voor een hor. Als je eenmaal hebt gekozen voor een hor zorg je hiermee dat je afrekent met deze vliegende insecten. Daarnaast kan je nu ook gewoon de deur open laten staan zowel overdag als in de avond.

De levensduur van horren

De huidige generatie van de horren is tegenwoordig zo van hoogwaardig materiaal gemaakt dat deze daardoor een lange levensduur heeft en je er hierdoor voor lange tijd plezier van kunt hebben. Vaak heeft een hor een frame van aluminium welke ervoor zorgt dat deze stevig is maar tevens ook licht in gewicht is. Hierdoor kan je de hor makkelijk bewegen. Wat ook een groot voordeel is van horren is dat deze er in heel veel soorten en maten zijn en vaak ook naar je wensen gemaakt kunnen worden. Zo heb je bijvoorbeeld inzet horren, plissé horren  maar ook dubbele plissé hordeuren. Keuze genoeg dus om je huis te beschermen tegen insecten.

De eenvoudige montage van horren

Vaak hebben horren een eenvoudig kliksysteem waardoor ze heel makkelijk te plaatsen zijn. Horren hebben vaak ook een veer aan de bovenkant waardoor je deze zonder ongemakken op iedere locatie kunt vastklemmen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de hor in de koudere maanden weg te halen en ze wanneer nodig weer gemakkelijk terug te plaatsen. Wel is het verstandig om de horren na het gebruik een goede schoonmaakbeurt te geven. Hierdoor zorg je dat je er langer plezier van hebt.

Schoonmaken

Het is belangrijk om je hor goed schoon te maken zodat deze optimaal resultaat biedt. Hier kan je bijvoorbeeld een stofborstel voor gebruiken, een stofzuiger of een natte doek. Het is ook erg belangrijk om de delen waar de hor langs schuift regelmatig schoon te maken om zo ander vuil en zand weg te halen. Door de hor goed en regelmatig schoon te maken voorkom je dat deze vies oogt en dat er veel stof je huis binnenkomt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com