(advertentie)

Trends in tuinmeubelen 2018

trends in tuinmeubelen 2018

Het heerlijke weer is begonnen! Nederlanders gaan dan ook massaal de tuin in om te genieten van het buitenleven. Je kan optimaal genieten van je tuin wanneer deze verzorgd en sfeervol is. De nieuwe trends in tuinmeubelen passen hier perfect bij. Bekijk de laatste trends in tuinmeubelen 2018.

Optimaal genieten van je tuin

De tuin is één van de belangrijkste plekken van je woning. Hier geniet je vaak in gezelschap van lange zomeravonden, hier spelen de kinderen en hier eet je lekker buiten. Daarnaast kom je hier bij van het dagelijks leven en geniet je van de zon. Deze belangrijke plek moet je dan ook regelmatig vernieuwen en onderhouden om deze fijne plek te behouden. Door een aantal trends in tuinmeubelen 2018 toe te passen in je tuin, ben je helemaal klaar voor deze zomer!

1. Luxe loungesets

Tegenwoordig springt er één trend erg uit. De laatste jaren zagen we dit ook al erg veel, maar nu kan je bijna niet meer zonder. We hebben de comfort en luxe van loungesets ontdekt. Luxe loungesets zorgen ervoor dat je net even meer geniet van het buiten zijn. Je kan hier heerlijk bijkomen van de dag en languit genieten van de zon. De comfort van loungesets vind je nergens anders.

trends in tuinmeubelen 2018

2. Gekleurde parasols

Parasols zijn in Nederland noodzakelijk. Het kan erg warm zijn met een felle zon. Een fijne schaduwplek in de tuin creëer je dan met een goede parasol. Daarnaast kan het in Nederland ook nog wel eens warm zijn, maar ondertussen regenen. Onder een parasol kan je dan nog steeds van buiten genieten. Voorheen zag je in de tuinen bijna alleen maar donker gekleurde parasols. Vaak parasols in het antraciet, zwart of grijs. Tegenwoordig zien de tuinen er vaak veel fleuriger uit en de tuinmeubelen ook. Parasols in een kleurrijk tintje behoren dan ook tot de trend in tuinmeubelen 2018. Kies bijvoorbeeld voor een fleurige rode, blauwe, roze of knalgroene parasol!

3. Ronde tuintafels

Een ronde eettafel is niet alleen erg populair in woningen, maar ook daar buiten. Ronde eettafels zijn ontzettend gezellig doordat je iedereen goed aan kan kijken. Daarnaast heeft een ronde tafel een unieke uitstraling en brengt het veel sfeer in de tuin. Ronde tuintafels gaan we dan ook veel terug zien in 2018.

4. Granieten tafels

Bij de moderne tuin past een granieten tafel vaak perfect. De prachtige grijze granieten kleur staat mooi bij elke type tuin. Deze tafels passen vaak mooi op bestrating, maar kleuren ook mooi bij gras. Daarnaast zijn de tafels erg stevig waardoor ze goed kunnen overleven in verschillende weersomstandigheden. De granieten tafels kunnen dan ook het gehele jaar door buiten staan. Granieten tafels zien er vaak erg sfeervol uit en hebben een elegant ontwerp. Het zijn dan ook prachtige tafels voor in de tuin.

5. Beschermhoezen voor tuinmeubelen

 

De tuin moet geweerd zijn tegen verschillende weersomstandigheden in Nederland. Niet alleen de beplanting moet dan afgedekt worden, maar zeker ook de tuinmeubelen. Hierdoor beschadigd jouw tuinset veel minder snel en kan je er langer van genieten. Je hoeft dan ook minder vaak de tuinset te reinigen en te onderhouden. Steeds meer mensen hebben dan ook beschermhoezen om hun tuinmeubelen heen. Hiermee geniet je nog langer van je tuin!

Vind jouw tuinmeubelwinkel

Wil je inspiratie op doen in een fijne tuinmeubelwinkel? Ontdek Robbies Tuinmeubelen. In een 2500 m² woonwinkel loop je tussen de prachtige tuinsets, luxe loungesets, accessoires en andere mooie tuinmeubelen. Hier kan je goed inspiratie op doen van de trends in tuinmeubelen 2018 en jouw tuin voorzien van de laatste trends! Ontdek Robbies Tuinmeubelen.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com