(advertentie)

Beveiligen van uw woning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De feestdagen behoren standaard tot de drukste werkdagen voor veel slotenmakers. Tijdens de feestdagen gaan mensen vaak op vakantie, naar familie of naar vrienden, waardoor veel huishoudens te maken krijgen met een inbraak. Inbrekers kunnen immers in alle rust hun gang gaan, terwijl gezinnen buiten de deur aan het dineren zijn. Om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken worden slotenmakers ingeschakeld voor het verbeteren van de beveiliging van woningen. Denk aan het vervangen van de sloten op ramen en deuren, het plaatsen van inbraakpreventieapparatuur in huis, enzovoorts. Wanneer heeft u de beveiliging van uw woning voor het laatst laten controleren?

Bestaande sloten op ramen en deuren vervangen

Een goede beveiliging van woningen begint bij het plaatsen van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren. Zo is het sterk aan te raden om altijd te kiezen voor cilindersloten op uw woningdeuren. Hierbij heeft u de keuze uit twee- en driepuntsloten. Het verschil zit hierbij in het aantal contactpunten wat een slot met de deurpost heeft. Des te meer contactpunten een slot heeft, des te veiliger deze logischerwijs ook is. Een slotenmaker kan u meer vertellen over de sloten die voor u interessant kunnen zijn.

Op ramen maken slotenmakers doorgaans gebruik van bijzetsloten. Dit type slot wordt aangeboden als opleg- en insteeksloten. Het verschilt per raam welk slot het meest geschikt is.

Hulp van een slotenmaker na een inbraak

Heeft u te maken gehad met een inbraak in uw woning? Schakel een slotenmaker in om de inbraakschade aan uw woning zo goed mogelijk te herstellen. Wanneer het slot op uw raam of deur met veel geweld geforceerd is kan een slotenmaker het slot voor u vervangen.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com