(advertentie)

De brandblusser die gezien mag worden

firevase

Brand. Het is iets waar we liever niet aan denken. Een woningbrand overkomt mij niet. Dat denken veel mensen… Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en heel veel leed aanrichten. Helaas krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning.

Gelukkig is er vaak alleen materiële schade. Maar helaas vallen er ook ieder jaar weer honderden gewonden en tientallen dodelijke slachtoffers door brand. Deze branden beginnen vaak klein. Maar je kunt er zelf veel aan doen om je huis en of leef- en werkomgeving brandveiliger te maken. Door 1 of meerdere brandblussers in huis plaatsen. Een absolute must, en zeker ook in veel gevallen wettelijk verplicht, maar weet iedereen wel hoe deze middelen juist te gebruiken en te bedienen?
Kan uw kind het?
Kan uw invalide medebewoner het?
Kan uw oudere medemens het die “zware brandblusser” wel bedienen en hanteren?
Helaas is het antwoord hierop te vaak nee. Want hoe vaak je het ook traint en uitlegt, in geval van nood gaat die kennis ineens weg door de paniek en schrik.

Waarom is er nou niet iets simpelers om juist die beginnende brand direct zonder na te denken te bestrijden? Het antwoord hierop is: JA dat is er.

Ronest Safety is daarom ook trots dat de Firevase®  , (een uitvinding van Samsung fire and marine) nu ook in Nederland en België verkrijgbaar is.

firevase

De undercover brandblusser

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com