(advertentie)

Een hangstoel voor in elk interieur

De hangstoel

Steeds vaker wordt hij met trots opgehangen in huis: de hangstoel. We zagen hem al eerder voor buiten, maar tegenwoordig is er ook een hangstoel voor binnen. Een stoel om even helemaal tot rust te komen. Een film aan, benen van de vloer en genieten maar. Je kunt hem aan een stevige balk monteren, maar heb je die niet? Geen probleem, er zijn volop hangstoelen met standaard te koop. Net zo makkelijk. Heerlijk genieten op jouw hangstoel voor binnen! Een rotan hangstoel, een design hangstoel er zijn verschillende soorten. Lees hier alles over deze heerlijke stoel en waarom hij niet mag ontbreken in jouw interieur.

De hangstoel past in elk interieur

Zwarte hangstoelHet voordeel aan deze mooie eyecatcher is dat hij past in elk interieur. Van een bohemian interieur tot modern en van landelijk tot scandinavisch. Een hangstoel voor binnen is altijd een leuke eyecatcher! Wat voor andere meubels je ook hebt staan, een hangstoel kan er altijd bij. Deze stoel is er in allerlei varianten en gemaakt van allerlei materialen. Een rotan hangstoel is de meest geziene en meest populaire variant, maar je hebt hem bijvoorbeeld ook van riet, hout, en zelfs van plastic. Deze doorzichtige variant geeft weer net even een ander effect aan je kamer. Een hangstoel voor binnen is ook verkrijgbaar voor meer personen.

Accessoires toevoegen

Met kussens kan je in deze stoel blijven combineren en passend maken naar eigen smaak. Een stoer kussen met knopen, een romantisch schapenvachtje; maak hem helemaal eigen. Een hangstoel voor binnen past in elk interieur!

Ruimtelijk

Een ander voordeel aan deze hangstoel voor binnen, is dat het je kamer een ruimtelijk effect geeft. Doordat hij zweeft en je er onder door kunt kijken, oogt je kamer groter. En een handig detail is doordat de stoel zweeft, je je kamer beter schoon kunt houden.

Kinderkamer

De hangstoel voor in de kinderkamerDeze hangende stoel past natuurlijk perfect in een woonkamer, maar vergeet ook de kinderkamer of studeerkamer niet. Als de kinderen even een boek willen lezen, of dagdromen over ridders en prinsessen, dan is dit de uitstekende troon daarvoor. Met de hangstoel voor binnen creëer je een heerlijk plekje om even wat tijd voor jezelf te nemen.

De stoel monteren

Het ophangen van de stoel is eenvoudig. Er zitten altijd bevestigingselementen bij om de stoel te monteren. Bij het bevestigen moet je rekening houden met de hoogte. De ideale hoogte is als de stoel zo’n 40 centimeter boven de grond hangt. Dit zit het prettigst en is het meest ergonomisch. Je kunt de stoel op 2 manieren monteren:

  • Aan het plafond of balk.
  • Aan een meegeleverd ophangsysteem of standaard.

Ga je voor een rotan hangstoel? Lees hier hoe je rieten meubels moet onderhouden, zodat je langer plezier hebt van jouw meubelen!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com